Како да го заборавиш оној што го гледаш секој ден?!

Дискусија во 'Разделби' започната од malecka.16, 13 март 2010.

1. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    23
    Девојкии ве молам за помош... Со него беше се во ред, секој ден се слушавме и си пишувавме пораки, нормално и се гледаме секој ден ( заедно учиме) се беше во ред, но незнам кога и незнам како прекина се, мислам дека тоа се случи поради нашата гордост и љубомора... Сакавме еден со друг да се направиме љубоморни и еве до каде стигнавме :? сега тој има девојка, и јас имам друг од страна што многу ме сака, но не е тоа тоа... Сакам да го заборавам, но тоа не е изводливо бидејќи го гледам секој ден. Понекогаш како да си се навраќаме на страите денови, но повторно не е тоа тоа... Тој сеуште е љубоморен кога јас гледам некој друг, или кога ќе слушне дека сум се мувала со друг, сеуште ми прави сцени како да ми е дечко, но.. тој има девојка и сознанието дека никогаш повеќе нема да бидеме како порано ме убива ;( ве молам помогнете ми, како да го заборавам кога секој ден сме заедно, како да успеам да го погледнам во очи а да не чувствувам ништо, како кога ќе ја слушнам песната која тој ми ја посвети да не заплачам... како? ;(

2. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    23
    Ве молам за помош и мислење... многу ми е тешко... а тој навистина многу ми значи :(

3. suGarBaby

suGarBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    115
    Леле сонце...
    Ако го сакаш уште неможеш да го заборавиш така лесно плус секој ден се гледате :?
    тоа ми е некако НЕизводливо.
    Зашо не си напраите убав муабет,сериозен...
    зашо ко што кажа сеуште ти праи и он сцени...значи уше му значиш.Хех. :D
    && се е можно и можете да бидете како порано и мнг боље(од искуство)само треба искреност и добар муабет ;)
    позз :roll: :mrgreen: :mrgreen:

4. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    23
    Сум размислувала за муабет, но тој има девојка... не сакам да им расипам врска... :?

5. suGarBaby

suGarBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    115
    Абе нема што ти да им расипеш ;)
    Со еден искрен муабет ако им ја расипеш врската значи таа врска не вреди и он не ја сака неа.
    Обиди се,за да знаеш на што си!! :D ;) позз :mrgreen:

6. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    23
    Фала на подршката, ќе зборам затоа што вака веќе не иде... Па, ке ти пишам што било ;)
    Поздрав

7. suGarBaby

suGarBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    115
    Важии. :D
    само напред и ИСКРЕНОСТ пред се ;)
    (гледај посериозен муабет за да те свати сериозно и да ги расчистите тие некој раб.што ви ја расипале минатата врска :D )
    Позз ;)

8. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    23
    Важии..и фала уште еднаш :D

9. suGarBaby

suGarBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    115
    Нп. :D
    затоа сме ние тука форумов. ;)

10. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Истиот проблем :worried: Но, јас му раскинав на него многу бедно .. и сеа ме одбегнува , бега од мене ..
    Не дека сеуште го сакам.. но кога ќе го видам.. се навраќаат спомени :worried:
    Нема жанси за муабет :worried: Некое решение ? :?:

11. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    pa neli ne go sakas? neli bega od tebe? sto togas ke ti treba razgovor... spomenite ostavi gi nazad i neka ostanat spomeni, zivotot tece ponatamu, dobro e sto imas spomeni, no gledaj vo segasnosta i idninata... normalno cim ne go sakas... pozz

12. Speechless

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    фала за совет ;)
    но сепак,кога ќе го погледнам во очи некогаш чуствувам и јас колкава болка му нанев ..
    и сакам тоа да го поправам , а незнам како .. тоа е проблемот :|

13. Lollypop.Girl

Lollypop.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    1
    jas te svakjam speechless:D neshto kako griza na sovest ?...? mislam deka ti e najpametno da pravis muabet so nego na taa tema i da mu se izvinish pa mozebi i nema da te izbegnuva i ke bidete barem drugari ...

14. Lollypop.Girl

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    1
    a da ... ustvari kaza nema shansi za muabet ... :( ufff stvarno neznam ! Mozebi stvarno e najpametno samo da prestanesh da mu se zamarash :devil:

15. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    milooo, zivotot e dolg, koga togas mozebi ke dojde vreme koga ke mu treba tvojata pomos, i togas ke mu pokazes vnimanie koe ke mu reba, i togas ke mozes da mu dades do znaenje deka go pravis kako nadomestok na toa sto si mu zgresila... nikogas ne se znae ;) a zasega ostaj gi rabotite taka... samo ako ne ti tekne da se prijavis vo emisijata Sve za Ljubav pa da mu priredis iznenaduvanje vo znak na izvinuvanje za napravenata greska :D ti si znaes... :rofl:

16. Speechless

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    ме боли тоа што кога ќе го видам.. ми збори со поглед .. и сакам тоа да го поправаааааааам :@
    барем на муабет да сме.. сите ми викаат да го глеам почесто да му зборам со поглед .. ама незнам :worried:
    идеи ? :angel: како да му покажам дека ми е жал ?

17. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    miloooo aj analiziraj gi cuvstvata, dali ti vsusnost uste go sakas? nemoj samo da se ubeduvas deka ne e taka... :^)

18. Lollypop.Girl

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    1
    free ubavo kazano ! Stvarno treba da si gi analizirash chuvstvata ;)

19. Speechless

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    не дека го сакам... ама ми збори со поглед дека сум го повредила и тоа ме боли :!:

20. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ne moze da te boli nesto za nekoj koj ne go sakas... moze samo da te grize sovesta... i tuka ima razlika... a ako te grize sovesta, taa poleka poleka ke se smiri, bidejki veke ne go sakas i seedno ti e dali ke ti prosti ili ne... i seedno ke ti e dali ke bidete drugari ili ne... sepak neli ne go sakas, tebe ti e vazen i najvazen toj sto go sakas, za nego treba da te boli se... a za ovoj, bilo pa proslo i sto sega... zatoa milo vidi si ti, ti si znaes najdobro, samo nemoj da se ubeduvas za nesto drugo, ako realno analiziras i go iskazes toa sto go cuvstvuvas, e togas mozeme da razgovarame za detali... ;) se nadevam me razbiras sto sakam da ti kazam...