^ Не да те ставам уште толку во дилема со што да комбинираш, ама имам повеќе идеи 1. Можеш со едноставна маичка со кул натпис и шарена суќна (цветна, со геометриски шари, не е битно), оксфордки, шешир Федора, мала чанта и низа од дрвени белегзии. 2. Обична црна рамбовка, шалвари, крупен прстен, црни римјанки. 3. Морнарска маичка (бело со тегет) со паднат ракав, кратки шорцеви (јас би одела на сигурна варијанта, или црни или иста нијанса на тексас како елечето), сандалки на плута, шешир, некое долго ланче, чанта за преку рамо.
Нека помине како некоја потемна тиркизна нијанса бојата Сакав да комбинирам со кафеав накит и бело кафеава ташна ,значи крем панталоните отпаѓаат? Бел,крем ,кафеаво ,тиркизно да не бидам шарена....? Останува бели панталони...ако има некој предлог друга боја нека пише.
Минт фармерки??? Секогашги комбинирам со крем боја или нежно розева сега сакам со некоја друга боја.. Некоја идеа???
Мене ми оди убаво со некоја корална нијанса, со лимон жолта или било каква светла боја. Ако сакаш со малку позагасита нијанса, минт многу добро стои со сива, ама така посветла сива.
Zdravo bi sakala da ve prasam da ne znaete nekoja stranica ili forum kade sto bi mozela da najdam koja obleka e soodvetna spored formata na teloto?
http://www.femina.mk/%D1%83%D0%B1%D0%B0 ... 0%BB%D0%BE еве види овде а еве и друго moda-i-stil/obleka-spored-formata-na-teloto-t9873/
Идеална комбинација zdravo devojki sakav da ve prasam zasovet imam edna mnogu vazna vencavka pa si sojiev eden cerven fustan e kratok ama bas cervena e svetla...so kakvi stikli da go iskombiniram i kakva sminka ?
Мислам дека статијава ќе ти биде барем малку од помош. http://www.collegefashion.net/fashion-t ... wear-neon/ Инаку Кејт Д Грејт, одат со римјанки, зашто да не. И можеш да ја носиш со таа маица, само стави аксесорис во црвена боја и мислам дека многу убаво ќе ти стои така.
За секојдневна комбинација ти е супер, со фармерки со низок струк (цевска) или некои панталони ус тело. Можеш да правиш и секакви комбинации со сукњи и панталони со висок струк, само стави ја внатре. Имаш бои за избор, црна, тегет, повеќе нијанси на џинс, бела, па и некои посмели комбинации со друга неонска боја (пример портокалова или зелена). И со шорцеви би стоела супер и старки на нозете или балетанчиња. Ако носиш долги панталони или фармерки можеш да облечеш обични затворени салонки. Еве некои комбинации што ги прогуглав набрзинка: Спојлер жолта секако
Денес купив една сукња од Њу Јоркер цела е како чипкана нешто ресички има крем боја..Ме интересира дали можам да ја искомбинирам со кошула таква широка и златен каиш врз кошулата? И некои други идеи со што би можело..
Се надевам не сум касно со помошта.. Па црвен фустан одговара со црни или кремави штикли , сега ти одлучи која би ти се допаѓала повеќе.Ако одбереш црни штикли , можеш со туш црн , а ако пак кремаво нешто по нежна шмикна.
на свадба сум во сабота и ми треба помош околу накит и фризура. еве го фустанот. темно зелена боја е со кафени прерамчиња.