во оваа тема moda-i-stil/kade-da-si-kupam-pa-i-na-popust-plus-t1005/ оставив слики на штикли кој си ги купив викендов така да види ги може ке ти се допаднат за комбинацијата
why not Баш ми се допаѓа идејата Сеси. Многу интересни комбинации сум видела на нежен фустан и рокерска јакна и чевли. Браво за идејата. Еве неколку слики кои сега ги најдов се надевам ќе ти помогнат одоколу, посебно Ема Ватсон е топ
Црното сако секако оди со лакованите чевли. Мислев на фармерките во таа комбинација со лаковано . Пробав дома. Не ми фати окце па си смислив нова комбинација... Ептен се радувамммм, не мора сако да купувам, ама сега имам друг проблем: Помина ли сезоната на чизмите до бедра ?
Сеси ова истото го имаш? Од H&M? Затоа што го меркав и јас и го оставив, не си го купив. Ц ц ц ајде, не зборам веќе, јас и ти - премногу коинциденции Како и да е, ако збориш за ова, навистина е многу свечено, така да јас би го носела на некое коктел журче или рецепција со црни плиш или антилоп штикли. Елегантни. И плик ташна, некои нежни менѓуши и тоа е тоа. Коса нежно фатена во пунџа. По некое праменче нека паѓа и биќеш лутка са насловне стране А со рокерска јакна - зависи каква, но, might be, why not? Испробај, искомбинирај, штиклирај
Јас ова фустанче би го носела на штикли во следнава боја која сега ми е хит А за сакото незнам сега, треба да се проба, ама мислам црно не би било проблем. Башка веројатно ќе го соблечеш после
Сесилија фустанчето ти е убавко,но многу свечено со рокерско палтенце не би одело(мое мислење), од тие сликите не ми текнува кој ги имаше ставено сега сори ниедно не ми се свиѓаше,но тоа е мој вкус ти како сакаш ништо моментално не ми текнува да ти предложам послушај го советот од Пирамида можеби навистина ќе направиш нешто.
Девојки мислење може?Блузава со што може најмногу да одговара покрај фармерки стандард нели? Да не ве збуни...тоа ко чипка што се гледа е на задниот дел, само онака на грбот е малку
Уууу Џулс, јас обично не сакам маици со натписи и тракатанци ама оваа посебно ми се допаѓа. Би ја комбинирала со некои тесни фармерчиња, и со некои чизмички насобрани одозгора, евентуално некој штосен ама еднобоен, тенок каиш преку блузава, закопчан на страна, барем јас така ги носам каишите И спремна си за џускање во диско
маичката е вундерфул и затоа за доле можеш некои едноставни црни панталони или како што кажа сама темни фармерчиња сепак маицата треба да ти биде во центар на внимание и немој да ставаш ланче подобро искомбинирај некои обетки
и јас мислам најубаво со црни хеланки црна салонка па и уште сако црно ако имаш од оние малце подолги што се :up:
Еве маичката, блуската ви испраќа поздрави и едно големо благодарам за комплиментите Да, знам...фармерчиња, црни панталони и сл., сум за тоа...Ама хеланки јас не би, мене не ми се фејмос сега...им се изнаносев кога си беа тренд пред 13-14 години... Фала ви девојки
Да , зошто да не . Со тесни фармерки и штосна маичка во друга боја. На нозе би го носела со се , стартки , балетанки..уатевр. Ми изгледа лесно за комбинирање , барем на сликава.
Е па нели сега старинско ќе се носи Винтиџ стајл јас би го носела ДА. Можеш да направиш многу комбинации, со црно, со црвено на пример
Јас скоро го најдов со мајка ми,таа го носела порано има и сукња ама никаде неможам да ја најдам да си направам ташна. Јас ќе пробам да го искомбинирам со некоја рамбовка бела или црвена. И на нозете црни старки. Фала девојки за советите.
Мн е убавооооооо ! Vintage! ке земеш кошула бела со кочиња скроз обична и раскопчај ја да биде како со гол стомак и врзи ја (како каобојка) и после со некоја сукничка црна со висок срук и штикли!