Македонец! Со крст на ретровизор, бугарски таблици и Цеца во цд-плеер Христијанин не е националност, вероисповест е.
Прочитав низ темите дека имало и други такви случаеви, мене ми разнишаа самодоверба но донекаде, бидејќи не знаев како да вратам и останував со ќутење. Мајка му поточно ми викаше дека се правам погрешно.
Гајле ти е за него. Ти ќе се смееш дека си среќна, исполнета и дека на време си ги отворила очите и си се спасила од таков „фраер“. Радувај се на сите убавини што се пред тебе.
A koj faktor ti e majka mu !! Zena so 4 oddelenie sto kjerka si si ja dala na 40 godisen a taa ima 17!!! Tebe toa nornalna zena ti lici?? Ajt tamu mani gi.
Нема кола инаку сигурно таков би бил затоа што така е учен и растен. Кога сме кај кола внук му нема посебно столче во кола за дете како внука ми, пушат во кола додека го возат и кажуваат дека тоа е ок.Му пуштаат цеца и го играат невнимателно по пат..
Сега е на 17, порано ја дадоа. За жал на 16 прекина со образованието заради што стана мајка. Инаку мајка му ја гледа како божица, ми викаше на 1 недела да сум идела да ме научела на рецепти и домакинство не знам само како така размислуваше.
Туку која е причината што ваквите сеуште постојат? Со другарка ми сега ги дискутиравме ваквите, ми вика дека и она знаела слични случаеви, но не од ск. Инаку ја блокирав и сестра му, ми пиша он од нејзиниот фб дека голем срам сум направила во неговата фамилија шт сум го оставила, срамота било..
Хаха добро е што сфаќаш за причината поради која би требало да се искоренат! Нека не те фаќа на она ќе те шетал ќе те запознавал бла бла. Убаво си му напраила да му е'ам гадот да му е'ам.И него и другарите селски копита глупави
Блокирај секаде, то мора да се убие А сега за инает да ставаш слики од кафичи, ссо другарки па и со другари - веќе кога си срам да бидеш срам до крај Јас штом имав да бирам, рачунај раскинав 5 годишна врска за да продолжам со друг, кој сега ми е маж, а имам 100кила, крив нос и цицки свенати до колена и еве и дете неможам да родам јас сум проблем, можеш да најдеш и ти верувај. И покрај сите мани што ги имам не поминува вечер да ме гушне да ме баакне и да ми каже дека многу ме сака. А знаеш ли што ќе ти се случи ако имаш некој проблем да неможеш да забремениш? Јас мислам дека ќе те линчувааат.
Либра, арно ти викаат чупињава Земи, стокми се, дотерај се, нашминкај се, другарките под рака, и втерај се во некој кафич. Ќе ти се ококораат очите кога ќе видиш, колку други потенцијални партнери постојат
Мила моја, не ги слушај неговите зборови. Ти сигурно ќе најдеш подобар од него. Тој е дното. Млада си тука некаде сме со годините. Јас имам само една врска позади мене од 3 месеци. Верувај ми, паметна си и образована, запиши се на факултет ќе стекнеш нови пријатели, нови познанства и ќе си најдеш образован дечко од нормална фамилија. Тој е пропалица и ќе заврши со некоја затуцана како него. БЕГАЈ СПАСИ СЕ.
@TheLibra Бегајјј! Незнам што уште се трудиш и се, јас од памет се извадив од прочитаново а недај боже да сум во таа фамилија.
Па речи му фала што те благословил да не си најдеш уште еднаш како него Што би рекла омилената, thank u, next.