Rabotata e vo toa sto jas nemav nisto loso fateno u poraki.Porakite bea vaka nesto slicno Onapies li Ili pa on na nea:ako si vo dukan sega ke pominam Ete takvi nekoj poraki nisto posebno ama sto baras ti zenet covek kaj devojka vo dukan da odis Masaza li ti treba majku ti tvoja I sega veke 2-3 godini ne se druzat ama mene sumjata me izede sto ako stvarno imaa nesto a jas seuste spijam so ovoj covek.Pa nekogas koga samo ke mi tekne abe mi ide so pernica da go ugusam zimi se.Krivo mi e sto ne doznav nikako dali stvarno imalo nesto
Во февруари имаш пишано дека си дознала дека сопругот твој си пишувал со некоја 4 месеци. Ако е истата, значи е подолго време, всушност 8 месеци. Очигледно е дека те изневерил.
моментот тука што не го знаеш е ako si vo dukan sega ke pominam, тие паметни се не се откриваат по пораки туку општи муабети си тераат а што си правеле во дуќан тоа само тие двајца си знаат, а и како ќе дознаеш? И да му влезеш со две перници и празна флаша по глаа џабе е сеа
Od Oktomvri pocnalo a zavrsi na 16 Ferbuari koga doznav jas od togas do denes sme sekoj den zaedno jas so moite deca sme tuka vo Germanija jas razgovarav licno i so nea sve mi kaza deka pisele se slusase ama seks nemalo poso taa ne sakala a bila zedna za paznja bila labilna zena ednostavno ne znaela so sakat i ko demek sve sakala ama.seks ne
Ne znam ne sakam losi misli da ti stavam znam kako e mislite te ubivet no zosto ne si rascistila so vreme
Losoto e sega kaj mene sto jas nemozam da se otkacam od ovoj somnez.Nekogas si vikam barem da doznaev ako imalo nesto ama veruvaj mi nema nisto poloso od somnez te jade od vnatre.Zatoa jas baram od vas pomos kako da mi se trgne toj somnez od glava I dusa.Mene toa mi e problem
A kako on ne priznava neuspeav da gi fatam.Na nego nemozes ni da mu spomnes odma se kara izbuvnuva.Neznam kako da go resam jas da znaev nemase da baram sovet od vas.Zatoa ve prasuvam dali vie mislite deka treba ili netreba da sumjam
Epa cim izbuvnuva toa e ocigledno deka saka da napravi kavga za da skriet sepak ti podobro znaes kakov karakter ima
Твојот сопруг е одличен манипулатор. Значи он не сакал ништо, неа и требало внимание и била лабилна, па твојот сопруг изигравал психолог. И што е важно дали имале или не секс? Важно е дека тој враќал на пораките. Неважно каква е она, дали е лабилна или дека и треба внимание. Тие проблеми не треба да ги решава твојот сопруг. Ама како што кажав, ова ми излгеда на негова манипулација.
Ne naprotiv toj sakal seks ja napnuval celo vreme no taa ne sakala seks demek imala decko a predhodno a pati mazena ednus 5 god izneverena so drugiot 10 god pak izneverena i sakala da povredit i taa edno masko za da se osetit vredna i vazna
Mila moja kaj tebe e poocigledno za zal.Sorry kaj mene nemase takvi raboti seks neznam sto I dali ona e vakva ili onakva.Toa e uste poloso
Eeee toa neznam od edna strana nekrie nisto a od druga izbuvnuva.Isto e najlosoto nikogas na primer ne mi rece sto ti e na tebe sto zboris,zar bi naprabil jas takvo nesto ne nikogas.Samo kavgi
Sekako deka e poloso no ova se pravese pozadi moj grb a nikogas ne se pisuval so nekoja pred mene jas da znam i da se nwrviram taa smelost ja nemal jas doznav i stavi kraj sega se ligajt placit se kajt ama toe