Како да се спасам од црната коса?

Дискусија во 'Коса' започната од Rock-a-Fella, 14 април 2011.

1. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Овиј Колор Б4 ич не ми помогна мене.Само за џабе парите си ги дадов.Јас се фарбам црна а природна ми е кафеава и сакав од црна на плава да одам,затоа и го купив Колор Б4,за црната да ја извадам и демек после тоа ќе се префабам плаво со палете.Ама :!: ништо не ми излезе,ми дојде шарена косата кај што ми е подниката една нијана а на врвовите друга.И тоа не беше мојата природна боја,значи не се спасив од црната боја.После тоа уште еднаш се префабав плаво ама косата се мачи да осветли и само кај што ми е подникнато фаќа а на другите места е темно кафеава.Битно ја догорев косата и сега морам да ја оставам малку

2. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.897
    Допаѓања:
    108.022
    Јас сум презадоволна од Колорб4 , завчера ја нанесов на коса и ми се осветли косата на црвена боја , потоа ставив чоколадна боја и ми стана темно кафена :) сега со миењето очекувам да ми се осветлува повеќе :) и што е најважно не ми ја оштети косата :!:

На Fatalnata му/ѝ се допаѓа ова.
  3. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.897
    Допаѓања:
    108.022
    Го имам видено во ГТЦ во тоа Космо

4. Ivanananana

Ivanananana Нов член

Се зачлени на:
    23 септември 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Fala ti, inace ja bev plava do pred edna nedela i se ofarbav so temno kafeava palette ama mi izleze crna, sega malce mi izblede i se gleda malce plavoto, kje mozham da si ja vratam celosno plavata?

5. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.897
    Допаѓања:
    108.022

Уффф..не...сo декoлoрaтoр немa шaнси..блaнш ти преoстaнувa. Нo oди нa фризер зaштo мoже дoмa дa си јa изгoриш кoсaтa сaмo.