Како да ја продадам косата?

Discussion in 'Коса' started by Lucie, Jan 27, 2010.

1. skywalker

skywalker Истакнат член

Низ градов има огласи дека купуваат коса :) ако видам пак, ќе го пишам бројот и ќе ти кажам. Поздрав

2. Lizalka

Lizalka Истакнат член

2000 евра? да не си грешка? златна да не и била косата? :^)

Magica likes this.
  3. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Лизалка , ако е долга ептен , и не фарбана , чувана , неоштетена .. богами и за толку има .. :)

4. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Шо знам, мене некако тоа мн пари ми се за коса... кај мене една фризерка продаде коса, што на неа предходно и ја имаат продадено, за 3000 ден.. затоа некако не ми се совпаѓаат сумите :D :D

5. shy

shy Истакнат член

Кога ќе се шишаш, фризерот сам ке ти понуди да ја купи косата(се разбира ако му треба).Порано даваа добри пари, ама сега ја зимаат за многу малку.Можда затоа што веќе надградбата на коса не е толку ин како пред неколку години!

6. Rozich

Rozich Популарен член

1800,2000 ?! :o :^) Евраа ? Аман бре !Шо ќе беше тоа :^) Дај да ја растам можда ја па 2200 ќе зеам. :^) Можда,све е можно :|

7. Iki.Olsen

Iki.Olsen Истакнат член

Има огласи насекаде, Пиши што направи

8. stilas7

stilas7 Популарен член

кај да прашам јас за продавање на мојата коса?

9. number1

number1 Истакнат член

продавање коса? прв пат слушам за ваква глупост :D :D :D :D :D а што ќе ми е исечена коса? :?:

10. happygirl

happygirl Форумски идол

Не е никаква глупост. Кога веќе некој има долга, здрава и убава коса, а сака да ја скрати, зошто да не искористи нешто од тоа? Ем ќе си земе пари, ем и на фризерот ќе му направи услуга за понатамошни надоградби на коса кај други клиентки. Јасно и едноставно ;)

11. kallias

kallias Популарен член

И јас сакам да ја продадам мојата коса, во последно време ми здосади долга ми е , густа и брановита и само ја носам пуштена или врзана и ми здосади, сакам малку промени и размислував и јас да ја продадам само не знаев каде и колку би можела да биде цената....инаку јас не живеам во Мк туку во Грција и ако некоја случајно некаде блиску до мене и знае нешто во врска со ова нека ми пише ;)

12. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

На мајка ми ја тераше фризерката да и ја купела косата, ама и викаше дека треба да се шиша лустер :/ Нема шанси, рече мајка ми нормално.

13. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Абе нема шанси толку многу пари да даваат! Една моја другарка пред еден месец ја продаде за 100 евра во Скопје и тоа низ цела Македонија се распрашуваше ама овие најмногу и нудеа. Да нагласам станува збор за смеѓа коса, до газот, не фарбана( иако тоа и не е многу важно секоко тие ја фарбаат ). Ако толку многу даваат одма ја продавам мојава е до половината здрава и природно права коса. Торедски шанси нема да е толку пари!

14. girl.23

girl.23 Истакнат член

даваат, големи пари се вртат тука, самошто ние си немаме појма, а и кај нас не е развиено и не се бара., ама по други земји се продава мноогу скапо, а и тие што сакаат надградба од природна коса си плаќаат многу дебело., така да не чуди се околу цифрите.

15. Miss-Angie92

Miss-Angie92 Популарен член

Дали некој знае да ми одговори КАДЕ може да се продаде коса за најмногу пари, зошто планирам да ја кратам косава, а многу ми е долга и сакам да ја продадам. Ве молам одговорете, итно ми е. Благодарам однапред.

16. slavica999

slavica999 Популарен член

ПрошетАј ги поголемите салони и прашај си, ќе видиш кој ќе ти даде најдобра понуда. Цената зависи и од квалитетот на косата 8)

17. pandelka

pandelka Популарен член

Дали знаете кој откупува коса во Охрид, и за колку пари?
    Ви благодарам!!! ;)

18. Hipster

Hipster Форумски идол

И јас имав еднаш, непристоја понуда, :lol: да се шишам ќељава за 500 евра, една ''фризерка'' ме молеше, не се согласив, дете бев имав само 13-14 години, ма да кога ќе подразмислам ни сега не би!
    Имам специфична коса црвена но не жар, накај карамел боја. Додуша потемнета ми е сега но сепак не ми е строго кафена!
    Да се вртам на темава, даваат доста пари за коса, зависи каква ти е особено бојата! Обратете се до поголемите салони, или крај краева оглас, ако нема никаква понуда од други! :lol:

19. pandelka

pandelka Популарен член

20. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Па оди на фризер прашај ако ја продаваш косата фризерката ќе ја искористи за надоградба :D