Како да ја продадам косата?

Discussion in 'Коса' started by Lucie, Jan 27, 2010.

1. Saki15

Saki15 Истакнат член

Леле кога ќе ми текне за мојата коса ;( ;( ;( ;( ;( имав долга до половината и решив да ја скратам како печурка. Бидна што бидна е скратив и косата фризерката фап си ја зеде во најлон и си ја суреди и плус ми наплати 200 ден за шишањето (свиња), без да праша дали е сакам, мене срцето ми се кинеше кога е пакуваше. Незнам што ми чкрапна да ја потшишам многу ми беше криво, арно ама ми нарасна за 2 години пак до половината сега за ништо не ја давам. :) И на сите што имате долга коса ви препорачувам не ја кратете косата, ќе ви биди мака.

2. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

А ти па зпшто не и ја побара да си ја земеш? Јас имам долга коса до половината и ако некогаш ми свирни во главата ја скратам нема шанси бакшиш на некој да ја оставам па и плус да платам за шишањето. Инаку имам еден другар кој се занумава со препродажба на коси и ми кажа дека косите моентално ептен ефтини биле и дека не се исплаќа да ја шишаш за да ја продадеш.

TheGirlNextDoor likes this.
  3. vickyy90

vickyy90 Популарен член

SOVRSENSTVO купуваат ли природно виткана коса или купуваат само права,мене едно време пред 2-3 ме удри у глава да ја скратам пошто ми беше до гз,и сакав да ја продадам,ама една другарка на другарка ми ми рече не купувале виткана,и ја не замарив нешто околу тоа ......
    Па сега ми се вратија спомените дека баш за тоа не се ишишав :D

4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

и мене ми прелетаа такви мисли низ глава-кратење за продавање ама некако се предомислив
    а во случај да се премислам нема да можам да издржам да видам на улица или каде и да е девојка со мојата коса, или слична на неа

а кога бев помала ја скратив малку повеке косата(и подолга ми беше) ;( се додека не ми порасна ама за срека брзо ми расте :)

5. Ellena07

Ellena07 Истакнат член

Една моја другарка..има навистина мноогу долга коса..до под газ и е..и и` барале 1000евра во Скопје во некој фризерски салон изгледа.. за да ја скрати..но таа не сакаше воопшто да слуше за тоа..Јас и велев да ја продаде,затоа што нејзината коса многу брзо расте...Но таа не ни помислуваше..Но јас кога би имала таква коса,секако би ја продала зошто да не..

6. Simonna7

Simonna7 Истакнат член

И јас си чувам мое косиче, плаво, меко и сплетено во плетенка. Само не сум сигурна дали е доволно долга за продавање. А и овде во Прилеп не верувам некој да е заинтересиран. Абре не ни сакам да си ја дадам! :D :D

7. bella.honey

bella.honey Истакнат член

:rofl: Прашањево е - МОМЕНТ! :rofl:

Може пошо првпат слушам. :rofl:

Инаку, незнам како, оди во салон, прашај, ние неможеме да ти кажеме толку точно колку што можат фризерките. :)

8. TheGirlNextDoor

TheGirlNextDoor Истакнат член

Девојки пред неколку дена прочитав на постерче, флерче како сакате наречете го во Битола во среда ќе има откуп на коса е сеа ништо подетално не успеав да видам бидејќи на брзање го забележав во одење меѓутоа ќе се обидам да дознаам повеќе информации или доколку некоја од вас дознае нешто за тоа нека пише бидејќи сум заинтересирана и јас да ја продадам мојата :D

9. SEKSI.BARBI

SEKSI.BARBI Истакнат член

:o Да се шишам и да ја продадам сопствената коса :puke: НјMа ШаНс НјАмА КАК :shake: :headbang:

10. pandelka

pandelka Популарен член

И мојата е многу долга до газ ми е, и на моменти мн ме нервира, неможам никако да ја соберам, и кога би сакала да ја шишам , зошто и да не профитирам, само незнам дали некој откупува во Охрид коса ? Знае некој?

11. Sarabitola

Sarabitola Активен член

Дали некој знае во Битола кој откупува коса?

Tufchence likes this.
  12. ciganka

ciganka Истакнат член

Може да ми кажете кој откупува. јас сакам мојата коса да ја продадам до гз ми е долга :D

RubiLa likes this.
  13. xxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxx Активен член

daj ne tresete gluposti-1 kg kosa e 300 evra kakvi 1800 aman

14. Ane-i

Ane-i Истакнат член

Продажба на коса

Дали некој знае каде односно дали во некој салон купуваат природна коса? Мене ми е веќе мн долга здосадена ми е па сакам да се шишам кратко и кога веќе ќе ја фрлам барем да ја продадам? :) :)

SimonaTino likes this.
  15. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

И?Баш ме интересира дали некоја во меѓувреме ја продаде косата за солидна цена или евентуално да кажи ако ја има некаде донирано.

makgirl likes this.
  16. LadyR

LadyR Популарен член

Да ја активирам темата малку :D сакам да си ја продадам косата, ми здосади. Дали некој знае каде може? Искуство некој со тоа?

RubiLa and LUCERKA like this.
  17. Zorica76

Zorica76 Истакнат член

I jas imam prirodna nefarbana kosa ....pa dokolku nekoj ima info koj i kade otkupuva neka pise...

RubiLa and LUCERKA like this.
  18. Anie93

Anie93 Популарен член

Можете и да ја донирате косата :)

19. RubiLa

RubiLa Активен член

Sakam da kupam kosa do 50-60cm hitno

Elena ena likes this.
  20. Elena ena

Elena ena Популарен член

пиши ми приватна порака

RubiLa likes this.