хахаххах јас немам проблем со виткана коса, таква природна ми е... јас за права коса плачам ахахаххаа
Jaс го имам од Philips e моето, и искрено дали 2-3 пати го имам користено досега. Мојата коса е долга, а ова не одговара за долга коса, ја витка многу малце.Предвидено е за средна накај кратка коса, неа идеално би ја извиткала и тоа не целосно туку онака, благо виткани недефинирани локни beach waves.Џабе фрлени пари. Плус еднаш ми се заплетка внатре праменот и хаос се направи нож зедов на крај и го пресеков тој прамен. Подобро со преса за коса ќе се извиткам како сакам, со користење на спреј против горење од авон ми е земен тој.
леле а за џабе било. Знаете ли каде да најдам такво или слично по таа цена највеќе до 500 ден? Вака во продавниците за бела техника се над 1000 ден.
Како и да е вреди за парите 500 денари не се многу за фигаро ,тешко дека ќе најдеш за таа цена подобро од ова.
Јас имам вакво само што косата ми ја прави нешто слично на тостерки не како на сликата. Сакам да ми е како на сликата, можеби правилно не го користам? Некој искуство со ова?