Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како до виткана коса?

Дискусија во 'Коса' започната од Barbie-mwa, 25 јуни 2010.

1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.959
    Допаѓања:
    81.292
    Не знам навистина, јас ги користам само на шишките и не ми се случило да се заплетка, ама па и не се нешто долги нели. Имам степен од страна што личи на шишки па доста ми помагаат да постигнам волумен и попристоен облик без да ги фенирам или пеглам нешто посебно. Кубеше малку на почеток, но потоа им ја најдов цаката. Види побарај совет од фризер (јас буквално му отидов со витлерите за да ми покаже како да се средам) или ѕирни некоe видео на youtube зашто имам гледано туторијали и очигледно се постига солиден изглед, само немам толку долга коса за да пробам на себе. :lol:

На Цунами и Zaljubena26 им се допаѓа ова.
  2. xxhexx

xxhexx Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2016
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    595
    hej hej.
    Pls ženskice pomagajte,
    Imam prirodno vitkana kosa so mnogu volumen,
    Dali nekoj od vas znae nekakva medota za održavanje vitkana kosa bez da ja peram sekoj den i bez pena molam!.
    :*

3. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    2.253
    Допаѓања:
    31.202
    Обично витканите коси со многу волумен не се мрсат така лесно па за секој ден да ја миеш. Колку почесто ја миеш толку почесто се мрси. Ти така си ја навикнала. Коса не е препорачливо да се мие секој ден, два пати во неделата е сосема доволно. Обиди се постепено да го одлагаш времето на миење. Ако не ти се допаѓа некој ден како изгледа тогаш собери ја на пример во репче. Исто така можеш да си купиш шампон за суво миење. Тоа е спреј со кој ќе ја испрскаш и инстантно прави да изгледа тазе измиено. Имаш повеќе разни видови во ДМ.

На xxhexx му/ѝ се допаѓа ова.
  4. xxhexx

xxhexx Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2016
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    595
    Problemot e vo mene, nemozam da legnam da spijam ako vo kosata imam pena, dali mozda nekoj ima koristeno nekakva krema, luda sum sekoj den da se bavam so istoto i taka nekolku godini..

5. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.058
    Допаѓања:
    3.940
    Preporaka za dobar vitkac(figaro) sto moze da se kupi (ne onlajn)?

6. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.458
    Допаѓања:
    4.324
    Јас ја користам на Балеа кремата за виткана коса и сум баш задоволна,се става по малку и исто како да немаш ништо на косата така се осеќа а изгледа супер.

На xxhexx му/ѝ се допаѓа ова.
  7. no name5

no name5 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2018
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.086

Од каде може да се набави вакво фигаро

8. Teodoris

Teodoris Активен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2024
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    196
    Јас со цевки ја виткам ако сакам да ми е виткана баш баш виткана. А за помалку виткана плетенка носам.