е да за жал во право си. Прост народ. Тоа што јас слушам е за моја душа. музиката што ја слушам не е она што сум јас.
Извини дечко ама однесувањево е психопатско. Јас искрено би била уплашена некој да ми се појави пред школо а јас да не го очекувам. Не знам зашто толку се трудиш кога толку пати те одбила па дури и те навредувала во неколку наврати. Што ТОЛКУ има таа? Остај ја, си се уништуваш и самиот себе и прелош впечаток оставаш.
@Bilder4eto more aj tepan ama najmalku ne ti bega prijava vo policija. Ke te viknat na raspit i ke te predupredat usno da ne demnes zenska osoba oti taka ti se sakalo. Ja sakal bre
ќе си умрам. Ами јас што слушам све и свашта? Ко така мене ни бардовци не ме лечи. Такоѓе не треба никој да се дружи со мене.
Чудни ликови има на форумов не е само тој . Инаку ако е вистина ова дечково треба да отиде на еден комплетен преглед.
Треба да сфатиш дека една работа е некоја девојка да ти се бендиса, сосема друга работа е дали си одговарате еден со друг. Да речеме во излог здогледаш многу добри и убави тренерки. Влегуваш подготвен да ги купиш, имаш додуша пари но немаат соодветен број. Сигурно нема да ги купиш само затоа што ти се допаѓаат. Или еве ти поинаков пример: да речеме дека ти ѝ се допаѓаш на некоја девојка која тебе ти е грда и со безврска однесување, нешто што ти никако не би можел да го прифатиш.... како би се чувстувал таа тебе да те прогонува и замара? Веројтано ти би ѝ рекол престани да ме замараш, гледаш дека не сум заинтересиран, најди си друг дечко. Замисли таа да отвори тема: како да го освојам билдерчето што не може да ме смисли? Не ќе си се почуствувал со скршено срце доколку навреме ги забележеше очигледните знаци дека не е заинтересирана. Имено велиш дека таа ти кажала: Тука најдоцна си требал да запреш и да се свртиш на друга страна, во смисла да продолжиш да бараш некоја друга девојка на која ти би ѝ бил интересен за дружење, па после од тоа можеби би испаднално и врска, а и не мора.
Како си почнал... имам огромен проблем и животот ми е хаос?!?!?!?!?! Кога прочитав што си навел никаде не добив впечаток дека истото е точно. Не е крај на светот од едно одбивање. На толку навреди што ти ги упатила ти уште ја демнеш и надеваш Деца, деца... П.С не ти завршиле мускулите работа билдер
Ама ти го спопикала, браво за девојчето! Некултура еј, ја следел... Јас бетер парче би те направила, да не ти текне уште еднаш да ми се појавиш пред очи. Psihopat4e си, не Bilder4e.
Му го лепнала здраво. И приоѓа културно а она му се понаша ко кралица. Е тоа е она од кои си патиме, бирократија. Сељак. А ова со следењето - не ти требало.
Културно ја следел ( мањачел ) и ја напињал, а она му се дигала и му се понашала. Дро*а. Нејсе, мене да си ми бил, ќе идеше дома плачејќи и женска прв пат на 20 ќе залапаше после тоа, а и онака сите женски ку*ви ќе ти беа. Ај иди учи таму ( или тролај на друго место, сееедно).
Ако слушајќи метал ти си над неа , тогаш што музика треба да слуша за да бидеш под неа? Спојлер Спојлер Yeah thats right. You know what i mean. Perverts. И не се вика сум ја следел , него едноставно си прошетал низ градот и си се нашол во нејзина околина , случајно, се дешава...