Go koristam istiot sampon veke 3 meseci i sum prezadovolna go ima vo vero ramstor dm. Golemo pakuvanje od 400ml bese na popust vo dm 212 den inace e okolu 270den.
А дали има ефект за мрсна коса, до сега преку 20 шампони имам сменето бидејќи премногу брзо ми се мрси косата и никој нема ефект...
Па прскам парфем и на коса, ја мијам по потреба, па и секој ден ако треба(нарочито ако пржам кромид за запршка)....
Избегавај простории каде се пуши! Мада шо и да сториш, едно излегување надвор и одма добиваш миризлива т.е. смрдлива коса, капут, облека
Има парфеми за коса лани кога си купив прашав која е разликата ми рече дека парфемите за коса не содржеле алкохол, во спротивно би содзале опаѓање на косата.
Мене од самиот шампон и кондиционер ми мириса.Прскам и парфем кога искачам, ама прскам од навика.А тоа дополнително ми ја мрси косата.
Шала на страна, косата најбрзо прима миризба (цигари, готвење, смог, чад и сл). А пречестото миење не е препорачливо.
Тајната е во секојдневното миење на косата. Сметам дека не постои препарат што би одржал мирис после ден.. А и ако размислиме се што е покоцентрирано и миризливо е поштетно
После секое миење со билокој шампон косата убаво мириса. Ама не верувам во долготрајност, и во убав мирис и после 5 дена од миење.
После 4 дена уште ми мириса косата Не од чоколатцата, од шампонот..само сликата е од што последно си купивте, па...