Не си добила одговор зашто е многу тешко да се даде правилен одговор од кој ќе имаш некаква корист. Во суштина немаш никаква гаранција дека градите ќе се вратат како порано иако е можно под услов да ја вратиш претходната тежина и под претпоставка дека организмот ќе ја врати претходната форма нешто што може да се случи ама и не мора. Можно е да го вратиш масното ткиво насекаде посебно на колковите и стомакот а градите да останат намалени, гаранција нема како ќе биде едино да пробаш и да видиш дали ќе се вратат како порано. Постојат вежби за градните мускули и за затегнување на кожата за малку да намалиш шанси да се опуштат со тек на време но тоа секако нема да ги врати во стара големина туку е повеќе како некаква превентива да задржат облик и цврстина. Така да освен да вратиш тежина и евентуално да земаш пилешко месо (ради хормоните во него, но колку е здраво е знак прашање) друго не ми е познато како да ги вратиш назад. Алтернативни и сосема непроверени методи (кои може се само научна фантастика) како хипноза џабе да ти спомнувам, ниту е проверено ниту имаш када да пробаш. Како ти кажа Кравче, масно ткиво се најголем дел и секако кога слабееш секаде ќе ослабиш и таму исто како и обратно, накачиш ли тежина дел ќе фати и кај нив. Со среќа
Градите не ми растат? ...и јас имам,поправо немам гради хахаха јас сум слаба па мислам дека кога ке се поправам ке ми пораснат еднаш се поправив малце и ми пркнаа ама пак ослабнав за зал
Градите не ми растат? И јас имам мали гради, понекогаш се нервирам, понекогаш рецка не удирам, ама тоа е.. Какви се, такви се. А за тебе... Ништо не е чудно, толкави ти се и толкави ќе ти бидат. Тоа што мајка ти имала поголеми нема врска. И мајка ми има големи, ама за жал јас немам.
Градите не ми растат? Јас имам малечки гради.. Едно време ми растеа,а сеа веќе не :/ несакам да ми останат вакви. Можда уште ми растат,ама јас немам приметено.,
Градите не ми растат? Абе мачкај со растителен маргарин (шала) Инаку можно е покасно, оддеднаш да ти пораснат. Или пак да имаш мали гради и тоа е тоа. Нема зошто да ти пречи тоа, некој поголеми, некој помали, подобро така отколку како клонирани. Можеш само градник со пуш-ап да носиш.
Градите не ми растат? купете си ленено семе, во кесичка се продава во било кој маркет и чини од 16 до 20 денари ... ефектите се неминовни јас го користев многу малку бидејки не бев ич одговорна, но да ви кажам имав мали резултати, јес да развојот на телото и градите се генетски фактор, али вистина ми помогна барем малку доволно за тоа време што го користев, не е штетно чак е и корисно по две лажички на ден, пробајте нема што да загубите, бидејки лененото семе е полно со естероген токму тоа што им треба на градите ... ако нешто друго користете го еден месец па кажете резултати
Градите не ми растат? а после да не се здебелиш од тоа? уште тоа ми фали, вчера со другарками правефме муабет двете имаме мали гради и ми рече она ако не ни пораснат силикончина ќе си стаеме шо се секираш , не сум против ама глупо би ми било да имам нешто во мене натре од самата помисла
Градите не ми растат? тоа се баш семчиња http://woman.hotnews.bg/static/uploads/ ... 011177.jpg нема што да здебелува тука само содржат естероген , некои викаат се ситнат али јас си ги јадев како во лажичкава еве ти како делува и диетално http://www.vitalia.com.mk/seminja-mk-ns ... -seme.nspx
Градите не ми растат? Хаха, прочитав и тррк си купив ленено семе XD Јадам сега се надевам ќе има некаков ефект ^^
Хммм а некој да ми објасни нешто за ПРОЛАКТИН хормонот? Сум слушнала бремените жени кога дојат го имаат покачено дали може тој да влијае на растот на градите?
bremenost/pokacen-hormon-prolaktin-i-moznost-za-zabremenuvanje-t5002/ еве овде пишува за пролактин хормонот, а јас денес одам по потрага на Тилчец семе чајот и чајот од анасон да видиме каков ефект ке има
Тилчец семе чајот никаде го нема сега не знам што да правам дали да почнам да пијам од чајот од анасон или....?што мислите вие? дали некоја од вас пиела од овој чај....?
и јас си ја имам макава, моите гради се многу мали, и не е генетски зашто мајка ми има големи гради ме срам да се облечам во купаќи за преслуче да не зборам, неможам да си најдам и најмалото ми е големо Имам слушнато дека од смоки градите растат а колку е точно незнам
Градите не ми растат? ^Или мене ми се причинува или стварно има ефект.Кај лесно одам во ВЦ гледам дека ми потпораснуваат
Градите не ми растат? И кај мене двете баби, двете тетки, мајка ми, сестрами имаат многу големи , ама јас немам. Порано се нервирав, плачев, несакав купаќи да носам, и после сфатив дека не е битно колкави се, битно е да ти се здрави. Уживајте, ако треба ќќе пораснат ако не ценете си ги, сакајте си ги
Градите не ми растат? Не знам, јас онака си се почувствував како пооголемии, дури некој ми подрекоја..се надевам дека ми се поголемии : ))
Ленено семе имаш сегде во поголемите маркети а исто и во зегин го имаш и не е мн скапо до 20 денари е кесичето.