Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како мали...

Дискусија во 'Насмевка' започната од Elennaa, 15 јуни 2011.

1. cute57

cute57 Активен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    1
    Како мала...

kako mala sum bila golema placka.... :lol: i samo do mama sum sedela...
    a da ne kazam i tie gluposti sto sum gi pravela..... :wasntme:

2. Witchy-style

Witchy-style Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    701
    Допаѓања:
    3.949
    Како мала...

Кјут 57 пишувај кирилица!.. инаку како мала воопшто не сум ги слушала родителите, само сум ги нервирала, сум била лудо дете, кога ќе ми се скарале сум се качувала на витрината една висока и неможеле да ме симнат па чекале и ме молеле сама да се симнам...Како мајмун сум била,,хехе..и воопшто не сум плачела по мама или тато сум можела без нив да издржам дури по 2 месеци кога баба ми и дедо ми ме земале кај нив во струмица.:D

3. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Како мала...

како мала сум била права глумица ако него добијам она што сум го сакала секогаш сум знаела што да сторам но морало да биде по мое

4. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Како мала...

Имав соништа ..мислев дека на мојата среќа и нема крај .

5. monni.t

monni.t Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    207
    Како мала...

Еднаш наставничката не прашала „од што пиеме млеко ?“ ( мислела од кои животни се добива ) и јас сум одговорила „од шише“. :lol: Епа арно сум од одговорила, и таа требало убаво да праша. :D

6. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Како мала...

Оххх каде да почнам :rofl: Ајде една што ми остана онака у сеќавање, се си мислам дека вчера ми се деси тоа :P Си имам едно мајмунче играчка и тоа ми беше нааајјомилената играчка на цел свет! И еден ден во шифуњер си најдов една огромна дебела марама, а јас тоа време многу сакав големи марами. И си земав јас да си го повијам мајмунчето како бебее. Направив што направив и го изнесов да го шетам низ маало, и сите баби ми викаа лелее што убаво бебе си ималаа :D Исто памтам еднаш ми купија од оние проѕирните чадорчиња и јас си мислев дека тоа е чадор за на сонце, како што носеле тие дамите порано, и јас излегувам надвор и си шеткам на улица, онака цела горда оти имам убаво чадорче, а тоа беше 30+ степени и 2 саат попладне :wasntme: и шеткам јас таква цела 8) и гледам седнале некои поголеми девојчиња, веројатно колку што сум јас сега голема, и едната ми вика - Елена незнаев дека врне дожд :lol: и јас си се вратив дома со подвиткано опавче и колку ме изнервира, никад не и простив :rofl:
    Имам јас уште мнооогу случки, кога ќе ми текне пак ке си пишам тука :wasntme:

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    Како мала...

PLEASE...
    како мала сум седела дремела што сум дремела со брат ми,он глеал цртани ,ја куј знае што сум се досадувала..и така станал он отишол до вц и ја одма да искористам момент под фотеља...
    ни 1 ни 2пати додека да трепнеш таму..
    дошол брат ми што дошол па видел ме нема па викнал еднаш два пати ама овоа Lovelife итро од мали нозе :D ќути тишина
    и овој видол невидол си седнал на фотељата..па што убаво ме згмечил па па па
    па кога сум почнала да врискам...поише зборови не се потребни :D

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Како мала...

Како мала ако некој ми покажел модри патлиџани сум бегала ко улава.. :D :D .мн сум се плашела дека ме боцкале (боцкаат кај дршката).

Со баба ми сум била на плац и нешто работела а и јас сум и помагала .Почнало да врне и сме се напраиле лом а јас уште сум учела да зборам и сум и рекла на баба ми :Леле бабо ама сум испиена ,сега кога ќе одам дома па кога ќе се пеобечааам и баба ми паднала од смеење .. :D

Ко мала на моите дома а и на братучедките сум им била главна атракција дека многу сум сакала да играм стомачни танци па многу пати кога ќе сум отидела на гости сум и играла ,мешала , абе чуда .. :D

Како мала многу ме нервирало ако ми се собере чаршавчето или ќебенцето додека сум спиела и сум се будела на 10 минути и сум го местела ... :D

Многу ми сметало ако мириса нешто како и сега па мајка ми кажува дека а ме легнела до татко ми одма сум почнувала да плачам , бидејќи сепак мажите имаат појак ,специфичен мирис ..

9. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.622
    Допаѓања:
    9.029
    Како мала...

Се сеќавам кога дојде братучедка ми од Србија,која долго време ја немав видено и целата среќна истрчав кон неа и и викнав:дојди да те бацам(на струмички дијалект).А таа кутрата на српски си го протумачила (демек да ја фрлам) :lol: ,и се дере шта бре зашто да ме бациш,бежи од мене .А јас упорна,трчам ја бркам низ собата :rofl: ,се додека мајка и не и објасни дека само сакам да ја бакнам за добредојде.
    Исто така ,друга братучедка кога ми дојде на гости од Србија,ми рекла ајмо наполје,а јас мало дете,сум ја разбрала демек да ја водам на нива,на полето.И на цел глас се раздерав на мама дека оваа запнала на поле да ја носам :rofl: :rofl: .
    Има уште многу глупости,кога ќе се сетам,пак ќе пишам...

На Alesii и Christyn им се допаѓа ова.
  10. Artist14

Artist14 Активен член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    13
    Како мала...

Ѕверка сум била :D Желба ми беше да бидам момче и поради тоа ме лажеа дека кога ќе поминам под виножито ќе преминам во машки пол,затоа и се радував на секој сончев зрак после добар дожд :D Исто така постојано врзував црвена марама на челото изигравајки го Синбад Морепловецот,а врв на се беше тоа што Еминем ми беше идол,се уште го сакам,но кога бев мала постојано го слушав...Исто така постојано си играв со стапови,се качував на врвот на дрвјата и уште мноогу многуу,други случки и сеќавања кои секогаш ќе ми недостасуваат :)

11. kathy-style

kathy-style Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    301
    Допаѓања:
    191
    Како мала...

Како мала сум била многу смешна и интересна :lol: сум кажувала многу бисерчиња и сум им била ДАДА на сите во маалото ако имало и поголеми од мене :D .Спрема родителите бев послушна и мирна ама имало моменти кога ме фаќале "улавите" и тогаш никој не можел да ме контролира и да ме излаже нешто

12. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Како мала...

Како мала два пати викнав брза помош (лажно) демек на баба ми не и е добро а мама и тато не се дома :rofl: :rofl:

ја имам заглавено раката во корпа за непрани алишта, едвај ме одглавиле :tmi: :tmi:

13. AmericanGirl

AmericanGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    8
    Како мала...

имам заглавено рака во секакви дрангулии,ѕвонење на туѓи врати и бегање,преправање дека ми е лошо и сл. :rofl:

14. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Како мала...

Многу бев немирна :wasntme: Место не ме фаќаше, само бељи праев и си ќутев. Имам многу лузни од паѓање, шиена сум неколку пати. Само ми истекнуваја некои нови работи да испробвам и не можев да стојам на едно место, хиперактивна бев. Сега смирена сум :lol:

15. lusi17

lusi17 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2011
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    143
    Како мала...

Јас како мала не сум можела да речам праска сум викала Дајми пљашка ххх

16. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    684
    koga bev mala sekogas centar na paznja no koga se rodi setra mi tie site okolu nea i jas sto da si pravam,i vidov na tv kako pravat nekoi napitoci i jas zemav sol..sekjer..biber se sto najdov izmesav i na sestra mi i dadov da pie..i jas se smeeev ..no potoa i dobro me natepaa[mod-kirilica:2j46tql1][/mod-kirilica:2j46tql1]

17. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Како мала...

Како мала многу сум сакала да пеам и секогаш сум го користела толчникот како микрофон.
    На плажа кога сум одела секогаш сум седнувала на пешкирите на некои непознати луѓе бидејќи или имале нешто за јадење или пак имале интересни лопати ако биле и они со деца.
    Како бебе од тоа што многу ми се јадело кога сум била гладна, морале да ме хранат со две лажички истовремено, бидејќи со една не сум можела да издржам :D
    Кепач сум викала место кечап, палапи*ки место палачинки, братутетка место братучетка :D

18. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.447
    Како мала...

Како мала сум била ептен бесна...Трчајки по топка паднав во една река во која имаше многу малку вода се скршив цела ( ми се набоде шајка во ногата ме шиеја ), два пати ја кршев раката и два пати ногата за играта кој е последен тој е магаре :rofl: ... И уште многу други глупости на кои не се ни секавам :D

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  19. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    4.274
    Како мала...

хаха многу сум била отка4ена како мала и сеа не сум неш поарна ама..
    епаа вака на првиот концерт од на играорна имав 5 год. најмало му бев и секогаш последна играв доигравме се на бината и требаше да се поклониме и јас само го банав малио до мене :tmi: (ина4е ми беше најдобар другар) тој не се помрдна ние сите се поклонивме ии требаше да се вратиме во backstago
    ии сите заминаја јас си застанав на сред бина испратив бакнези ии се поклонив :rock: се прсна од смеа публиката и се вратив за бината и наставни4ката ме врати да си го земам другар ми кој не се ни помрдна од местото.. :rofl:

20. yeah

yeah Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    64
    Нешто што сме правеле како мали

јас како мала додека мама зборувала во другата соба по телефон јас сеуште не сум знаела да одам и сум одела во она кога малите се учат да одат и го земам зејтинот па така низ целата соба се прошетам со отворен зејтин а мама кога ќе види цела соба зејтин а јас сум се смеела и нели зејтин не се мие па мама и тато ги смениле теписоните со нови хаха :D