Извинете неможам да ја најдам страницата каде се збора за стрижењето според месечевите фази, ако сака некој да ми кажи кога е најдобро да се сечи косата за побрз раст, и онака сум за мало потстрижување ?? На англиските форуми пиши најдобра е фазата New Moon ама не знам дали така ја викат првата четвртина или младата месечина? Поздрав
Моментално е во таа фаза месечината http://www.calculatorcat.com/moon_phases/phasenow.php, закажувајте шишање http://www.lunarium.co.uk/ оваа страна мислам дека ја имаше низ форумов.
Фала ви многу, јас утре ке се стрижам, на фемина ги имаше овогодинешните фази на месечината и овие дена демек најбрзо ке растела
абе мене така ми се чини или од ова што е во шампонот да додадеш ампули со витБ многу брзо расцветува косата? и некако ептен тешко се расчешлува, престанав да користам хаос ми стана косата а престанав да ја пеглам уште од септември
Мојата коса расте како луда а немам појма од што. Можеби од тоа што ја капам секој ден (велат демек колку повеќе си ја воденела толку повеќе растела) или пак од тоа што нон стоп ја носам собрана и убаво затегната (ми имаат кажан дека ако е затегната се поттикнувал растот). Не сум сигурна дали е од тоа ама пробајте немате никаков трошок
девојки кажете некој шампон кој помага за раст на косата(или за обновување)-бидејки од б-комлексот,ампулите и пантенолот што го ставив во шампон од коприва некако мн ми цвета косата(од витамините не верувам дека е,но од пантенолот е можно)-а се шишам п 1 цм на цекој месец ипол...
оффф луѓеееее оваа тема ви ја имам прочитано повеќе од 50 пати,пробав многу работи и ништоо не ми помогна пак си расте како што си таа намислила имам коса до раменици виткава и никако не можам да си ја пуштам подолга
јас од кај мојата фризерка купувам шампон за побрз раст на косата..250 ден. е..и стварно видов резултат..ем ми ја прави косата по мека и сјајна ем побрзо ми расте и не ми цвета толку брзо.
Тој шампон потикнува растење на нови влакна а не издолжување на тие што ги имаш. Сум користела и јас таков шампон од Ботеа и задоволна сум, имам бујна коса а ова ја направи уште побујна.... Само не се користи многу време, бидејќи создава првут.
pivskiot kvasec gi piete tabletite ili go rastvorate ? I kolku pari e znajte sakam da probam imam do ramena vitkana sakam da ja porasnam za matura. za kolku vreme rastit so tableti
пивски квасец таблети јас ги пиев скоро 2 месеца и немасе некој добрии резултати....подобро ти е да си земес сампон од корпива со ампули..
jas go imam probano i mn se dobi od taa firma go imam koristeno i toj protiv perut i mn pomaga a za toj za rastenje neam zborovi mn e dobar i mn brzo raste kosata