СО БРИТФА ...избричете си ги главите и дупло побрзо ќе ви расте косата,по мене знам јас така се праам ама јас сум машко,ретко кое девојче би сакало и би можело да биде „Скинерка“ ... Јас искрено не трпам коса..над 10 сантима..секој 5 минути како некој во мозокот да ми вика „ИЗМИЈ ЈА ГЛАВНАТА“ и по 5 минути пак !! хахахах не ја трпам ми се мрси многу секоја чест како издржувате девојките
Не се зафркнувај да пиеш пивски квасец затоа што пивскиот квасец многу дебелее! Оди во било која аптека и купи си Фолна киселина апчиња (јас ги користам оние на реплек од 5 mg) и пиј секој ден по едно апче наутро.Резултати гарантирани! Или земи си апчиња кои содржат повеќе видови на витамини B. Затоа што фолната киселина е всушност витаминот B9. Со среќа...
Јас и така сум си слабичка па не ми е проблем пивскиот квасец.Пијам пивски квасец и некои си Б витамин што ми ги препорачаа за најдобри во аптека и сум презадоволна.ги пијам скоро месец и пол и сите што ќе ме видат ми викаат дека премногу ми е порасната косата.и не само што ми е порасната туку и многу бујна и мека ми е сега.
дали некој го има користено алпецинот шампон еден од најефикасните шампони од други искуства имам слушано дека е исто така го поттикнува растот на косата читав на нет дали некој го има користено и по која цена го најде?инаку овие бабини деветини без навреда пивски квасеци ова она за мене се жива глупост и само во фантазиите наши се поттикнува растот на косата најдобро искуство сум имала со фитовал шампонот друго ништо но алпецинот бил уште подобар....
Ме интересира во рок од еден месец колку ти порасна косата, затоа што нели во едно пакување на Фолна киселина апчиња има 30 апчиња кои можат да се користат точно еден месец?
колку ќе ви помогне ова што ќе го напишам незнам....и ако го има некој ова истово напишано извинете имам некаде прочитано дека за побрз раст на косата било кокосовото млеко.....незнам каде би можело да се купи...проверете си по аптеки....ај хоуп и хелпт а литл бит
Го користам шампонот алпецин веќе подолго време. Јас го користам с1 што е за осетлив скалп на база на кофеин,дерматолог ми го препиша. Инаку мислам дека алпецин е повеќе против опаѓање отколку за растење на косата. Немам забележано побрзо да ми расте само помалку ми опаѓа.Го има во космо тинекс околу 500ден. Јас го купив пред 1 месец 490 беше.
Има и алпецин кој е посебен за забрзување на растот на косата.Провери во еуро фарм,мислам дека таму е нешто поефтин.
во мојот шампон си ставив ампули б-комплекс, скоро две недели го користам гледам коренчево малце ми пркнало, арно ама имам и првут а досега не сум има проблеми со тоа, совет, да си продолжам со стариот шампон што досега го користев, или да земам некој за првут специјално што е ?
Е жими се ќе се убијам!!! ПРЕд малце се вратив од фризер и косата ми е до под брадата, што ми ли требаше ова сега незнам...а и гасто ми е така да не седи на место на крајот ми шпрчи бидејќи ми е равно стрижано.Дајде некое чаре ви се молам . Пијам б-комплекс и дали би можело тоа да помогне некако а? СТварно ми иде дома да си се затворам и нигде да не излегувам.
рицинусово масло пред миејне косата..сампон фитовал золт или сампон илирија бреза или коприва со ампули...помага...
Јас по препорака од една феминка горе почнав да користам Херба шампон од бреза со три бевиплекс. Многу ми помогна, ем ми е погуста ем поголема
а првут имаш?? мене ми се појави веројатно ампулите мн ми го сушат скалпот, и незнам што да правам, да го комбинирам со некој за првут што е или па да го прекинам скроз