А бова со Б-комплексот започнав онака да си го пијам како што треба одкако слушнав дека помага при растот на влакното. И порано си го пиев ама забошотував и го заборавав. И има резултати , штом почнаа влакната побрзо и по телото да ми растат, тогаш значи и косата расте
Девојки имам фризура како на Jessie J , скоро бев на фризер и фризерката несакајќи таква ме направи , сега помагајте што да правам за побрзо да ми порасне косатаа
Б-комплекс апчето ќе го издробиш и ќе го истуриш во шампонот. Една другарка ова веќе неколку недели го прави..
Абе девојки, не ја оптеретувајте косата и скалпот со ампули и здробени таблети. Повеќе ефект ке има ако внесувате Б- витамини и многу протеини
хехе епа од сега ќе си дробам б-витамин у шампон. кажете некој ефтин шампон за поттикнување на раст на косата..без такви маски у домашни услови пошо ипак живеам со родителите,они се грижат за мене па. мислам дека се разбираме хаха
Шампонот од коприва од Илирија. Па што знам за ефтин, не е баш баш, 250 мл е , а чини 87-90 денари. А дали ќе ти порасти косата секако, не е 100 % сигурен . Еве како изгледа
Ме интересира од кој Фитовал има подобри резултати за растење на косата...?Бидејќи има и црвен и жолт па не знам кој да го одберам
http://www.youtube.com/watch?v=EicYuYG4XLU&feature=relmfu Оваа пример меѓу сите совети вика секој човек има конечна должина на влакно и после таа точка веќе косата не расте. Одлично, да се фрлам низ прозор сместа значи.
Б комплекс имам користено во шампон и косата не ми изгледаше како метла. Сега вие ако постојано ја пеглате тоа е друго тринаесто, пошо јас скоро никогаш и да не се пеглам, само еднаш во месецот ако си ја извиткам косата. Оставете ја малку да дише
Жолтиот го земи.Само што ме нервира дека е мало паковање па брзо се троши. Туку ме интересира на колку време се користат ампули?
Јас ставам маслиново масло навечер пред спиење и одутро се мијам. Така има поголем ефект и подобро се апсорбира маслото. Малку е проблематично што се намсрува перницата и пижамите, ама дава ефект.
не жолтиот ГРЕШКА ќе си го земеш црвениот тој е за оштетена коса а и покрај тоа го заздравува влакното пофторно се активира растот на косата и за оваа проблематика јас денес го купив црвениот и тој го користев време сега пак косата ми изгледа безживотно и го зедов пофторно да го користам бидејќи тој ми ја опорави косата ако сакаш повеќе да ти трај има и големо паковање не само мало па повеќе време ќе го користиш,големото паковање е некаде околу 300и нешто денари...
јас гои имам пиено и во комбинација со шампонот за оштетена коса се феноменални а и има забележливи резултати само треба да бидеш упорна информирајсе во аптека скоро секаде ги препорачуваат за оштетена коса и против опаѓање купиги вреди да се пробат посебно шампонот јас сум презадоволна
Што знам,зависи до влакното е,мене од жолтиов почна да ми дава резултати...Ми препорачуваат и Глис да земам,жолт,а веке користам и Рецепт зошто ни малку немав резултати со растот на косата порано. Морам и големиот да го најдам,бидејки овој малиот веке ми се потроши
јас го користам исклучиво црвениот тој е за оштетена коса исто така влијај врз растот на косата многу ја храни белиот е за првут а жолтиот го немам користено и незнам точно за што е ми го немат препорачано ако сакаш да си купиш голепо паковање од Фитовалот правец во аптека ќе одиш мора да има во аптеките големо паковање