Дали некој знае каде може да се набави коњскиот шампон. Точно каде го има. Јас сум од Штип денес се отепав по аптеките никаде го немаше. Фала однапред.
А дали може некој да стави слика од коњскиот шампон за да знаеме што точно да бараме И дали некој го испробал,и колку пари е,и дали има ефект?
Ќе сака ли некој да ми објасни повеќе околу ампулите? Пошто јас досега немам користено. Една ампула е 12 денари така..? И сите тие заедно се мешаат Б6 Б12 витамин ц и се ставаат на скалпот?.. Нешто не ми е многу јасно околу ова а сакам да пробам.. :\
значи цената во зегин е околу 12денари незнам точно,земи Б6 и Б12 витамин ц немора....и сеа откако ке ја измиеш косата ги кршиш ампулите и капка по капка ги ставаш на темето,прво едната па другата сеа неморас толку рамномерно ти кај стаиш стаиш после со масирање тоа сегде ке си прими ,и тоа после 2-3минути масирање си продолжуваш со сушење на коста...
Мислам дека поефикасна варијанта ти е да го пробаш рецептот со шампон со коприва и ампули , објаснето е се на претходните неколку страни.
Пробај користи го шампонот Herba (на Алкалоид) од коприва. Јас веќе долго време го користам и не знам дали е до мојата коса или до шампонот, ама и јас се имам приметено, а и други ми имаат кажано, дека брзо ми расте косата. Пробај користи си го регуларно, па може ќе се изненадиш и ти после месец дена колку ти има пораснато Поздрав
Не се дебелее од витамини, точно е дека кај некој ствара поголем апетит и на тие што немаат апетит им препорачуваат да земаат повеќе б - витамини ама тоа не значи дека треба да се удри на јадење мрсна и калорична храна. Кој ќе го сфати тоа така нормално дека ќе се здебели ама не од витаминот Б туку од неконтролирана исхрана. Витамините во препорачани дози се супер за целиот организам ама не претерувајте зошто од предозирање се предизвикуваат други компликации.
Прочитав дека пантенолот ви го сушел скалпот и некаде за прв пат иницирал појава на првут. Симтомиве се појавиле зашто сте претерале во дозирањето. Се што е претерано не чини. Едно шишенце на Пантенол е 100 мл, или колку половина од брезовиот шампон што го користите. Сте го ставале цело, што е претерано, па си има нус-појави. 4-5 мл на пантенол раствор во шампон од 230 мл (колку што е брезовиот на Илирија) е повеќе од доволно. Пробајте вака, додадете 2-3 ампули Бевиплекс и задоволете ја желбата да направете нешто за растот на вашата коса. Резултати никој не ви гарантира.
Мене пантенолот не ми направи првут. Но, една другарка се пожали дека многу првут и се појавил. Откако прекинала со употреба и првутот се повлекол. Иначе, на лето побрзо расти косата.
Се зависи до влакното,јас го користам и не гледам да ми се појавило првут. Мене почна да ми покажува резултати од ампулите од Евелин,од Рецептот и фитовал шампон,престанав да ја пеглам.Значи има околу месец ипол како ја немам пеглано косата и ја врзувам секогаш. Од последното што го кажав гледам дека и други се фалат за добри резултати.
да се користи квалитетен шампон и нека третирајте косата ова лето воопшто оставетеја да дише неколку месеци и ќе видите колку ќе ви порасне не треба да се третира посебно на силно сонце и пеглање фенирање виткање смрт за косата јас цело лето не ја чепкам