За растење на косата имам користено бадемово и ореово масло, ореовото го ставав во коренот за побрзо растење на косата, а бадемовото го ставав на врвовите од влакната за да не ми цветаат. Малку ги користев, така да не видов некои резултати. Ама да ги користев редовно, сигурно ќе имаше
Па ми рекоа 2, 3 саати да се држи квасецот и пробав јас и косата ми беше преубава . Пробај ти и со еден саат , па ќе видиш.
Фала ! Јас го измешав со жолчка и маслиново масло, па се измив со шампон во кој турив 3 ампули бевиплекс! Ќе пишам за резултатите накнадно! Поздрав
da tocno e deka zboruvaat za samponot fitoval jas go koristev lani toj za protiv opaganje koj voedno go potiknuva rastot na kosata nemase nikakvi bas nikakvi rezultati dobro nevelam deka samponot nee ok ama kaj mene nemase rezultati jas mislam deka kosata raste po 1sm mesecno i nisto poveke sepak toa e moe mislenje nemora da se slozite so mene pozz
Јас ставив обичен квасец! Косата ми испадна феноменална..........многу сјајна! Само што покрај квасецот, ставив маслиново масло и жолчка, и направив смеса!Да, се става на коренот! На врвовите можеш да ставиш маслиново масло, и така целата коса ќе ја ставиш во капа, и ќе ја чуваш сат, сат и пол! Пробај и ти така и кажи резултати! Поздрав
Оваа маска со обичен квасец се прави, а пивски квасец го има во апчиња ама дебели многу малце мене ме здебели. Иначе јас пиев merz spezial dragees. A оваа маскава ич немам време да ја ставам или сум на плажа, или излезена, или на играорна цел ден не сум прибрана дома така да кога ќе добијам нема да одам на плажа и тогашш конееееееечно ќе ја ставам.
Значи да одам да се избањам ! Ја ставив бевиплекс ампули во шампонот и еве веќе еден месец го користам ама нема резултати. Косата малку ми посјајна и помека ама па да е нешто порасната, не е! Ќе пробам со квасецот да видам дали ќе помогне. Б-комплекс пијам секој ден ама по едно. Страв ми е по три, нели тие апетит отвараа ?
ај и јас да ве прашам нешто.... колку чини фитовалот ??? и дали ќе има ефект ако во него ставам ампули ???