Благодарам sunfemina...не дека не верувам ама некако ме бини ова со на фемина каде што е за лунарната диета..?
Некои од толку голема желба да ја порастат косата не ја шишаат со години, па се чудат како не им расте? Ајде девојки, кој сака долга коса нека има, ама барем да биде квалитетна, а не како перика да ја носиш на главата.
хахаха јас ја ишишав бе до над уши ми е а ја шишав пред 1месец и половина или така нешто,како да ја шишам на кец?аххх леле ме изнасмеа...
Jas mnogu sum zadovolna od MERZ tabletite gi imam pieno pred nekolku meseci i sega pak. Gi pijam po edna na den, kosata mi raste pobrgu a i noktite mi se mnogu cvrsti. [mod-kirilica:37k45o7c][/mod-kirilica:37k45o7c]
Јас ќе пробам со зелен чај ќе пијам,па ќе ви пишам резултат,инаку уште ставам од течноста со орев и пијам бекомплекс апчијна..
Да не ја шишаш често и многу, онака само врвчињата и ептен малце, колку да ти се освежи, шампон од коприва во аптека има, а има и специјални шампони во аптека за растење и згуснување на косата, ама поскапички се ... друго нешто незнам
Мислењето го напишав општо, а не за тебе. Многу девојки сакаат долга коса по секоја цена и не ја шишаат долго време, не со месеци, туку со години. А, ножиците се основна работа за да се обновува косата. Јас редовно ја кратам по 1см отприлика и навистина ми е здрава косата. Не можам да се замислам да се шетам со метилосана коса.
Е да за тоа си во право,инаку и јас ја кратев во минатото,до пред 2 месеци кога ми беше долга на секој 5 -6 недели,зависно како успевав,ова ми беше обид за боб фризура премногу кратка ја шишав,и сега не дека не ме личеше туку повеќе се свиѓам, со долга коса...и сега сакам долга..
kikkki пивски квасец има во форма на прашок и таблети, се продава во аптеки и маркети (има од виталиа). Повеќе е дискутирано за дејството тука. Јас таман решив да си земам биотин, никаде не можам да најдам по аптеки
еве што најдов на нет за побрзо растење на косата! можеби стварно делува! па ајде додека има домати да искористиме!!хаха http://www.zazdravje.com.mk/upload/cont ... 0%B8%D0%BD поздрав
Дали некој знае за во ORZENE шампоните какви апмули може да се растворат и колку, за да се забрза растот на косата?
Дечкии слушнав дека b-complex апчињата помагаат во побрзиот раст на косата и почнав да ги користам, но исто така слушнав дека и многу ја сушат косата? Што мислите ќе помогне ли да ми порасне косата? А ако не сакате сува коса, само ставете и редовно сок од лимон јас тоа го правам веќе 2-3 месеци и многу сум задоволна, на почетокот косата ми ја правеше како прачки, прачки а потоа почна да ми ја опушта и сега сум многу задоволна Откако ќе ја измиете косата, исчешлајте и исцедете сок од лимон и со него масирајте ги врвовите.. Само ако сакате да има успех во тоа, без пегли и фенови Сега може некој да ми каже за апчињата?
Специјален шампон за побрз раст на косата со коњска коскена срж - 1 литар За нормална,оштетена и коса со разретчена структура. Шампонот ја заздравува косата, ја регенерира нејзината структура. Содржи екстракт од коњска коскена срж, со негова помош се засилува и забрзува растот на косата, помага за намалување на косопад , ја прави косата како свила. Се нанесува мало количество во коренот на косата се држи 1-2 минути и се мие. Произведен од BASLER -Германија.Продажна цена 1590 ден. Дали го има некој пробано шампонов??? Спојлер
Ке може ли некој да ми каже како да го користам рициновото масло.. слушнав да ставам од маслото на косата и после еден час да си ја измијам косата со шампон. И колку често да го користам ??????? ПОМОШ !!!!!! Позззззззззз
јас ги користам веќе подолго време и помагаат да што знам ми се има зацврстено косава и мека е користи ги ќе има резултати сигурно