Dali nekoj go ima koristeno Konjskiot sampon i kako ste zadovilni od nego...sakam da go poracam. (se izvinuvam sto pisuvam latinica,od mobilen sum vkluvena).....
За побрз раст на косата само внесувајте витамини, минерали , МЕРЦ витамините се ефективни исто така и Б-витамините. Исто треба често да ги кратите врвовите на косата, колку почесто се шишате толку и самата коса побрзо ке расте...
За побрзо растење на косата препорачувам кокосово масло. Најчесто такво користат индијките ,па ништо чудно што имаат толку долги коси , сигурно имате приметено и на филмовите
а што мислиш дека тие што се со густа коса немаат проблеми? постојано треба да се испеглани или косата кје им биде на јуриш не можат да ја ретчат зашо тогаш бетер им се прави густа.ни pетка ни густа е најубаво -средина[/quote] Се согласувам со тебе...
Сакам да прашам, дали одкако ќе ја измијам косата со шапон во кој има ампули, може последниот пат да ставам друг шампон(обичен) т.е да ја измијам косата и со др шампон.. Дали дејството од ампулите ќе се изгуби?
Па да,дејствуваат кога ќе ги подржиш 5-10 мин на коса,ама многу подобро е тоа да ти биде последното миење.
за некои што незнаеа што е флуид, денес во веро(тој карши џамбо) додека барав масло за коса случајно приметив едно шишенце со течност и под него пишување ФЛУИД за коса, 270 денари
Флуид за коса има (за сјај, за волумен, бојадисана коса...тоа е нешто како спреј, капки за коса) ама дали е за раст на коса..?
е сега незнам колку е за раст на коса, една феминка имаше пишано дека косата растела до 6-7 цм месечно со флуидот, иако не верувам пошто највеќе може да порасне 3-4 цм
Да знам и тогаш истово го прокоментирав, флуид за коса постои ок е тоа ама џабе нагаѓаме кој е тој што го спомна феминката како "флит" кога не кажа поточно за кој се работи, затоа што овие што најчесто се сретнуваат си имаат друга намена.
Што мислите да пробаме и ова, а девојки? Иако ми расте на недела по 5 мм од маската што ја ставам, еве сега уште една. http://www.kafepauza.mk/zivot/domashen- ... hata-kosa/
Девојки да ви кажам нешто многу важно! Од овој шампон претерано ми расте косата и ич не ми е мрсна дури и да не ја мијам 5-6 дена, што со другиве шампони е невозможно тоа. Шампонот е од коприва и има прекрасен мирис и не е скап некаде до 100 денари е по сите маркети!
Кога ќе го видам шампонов коса ми се крева Абе два пати ставив и ми се направи првут како никогаш до сега и си ја одрав главата од чешање,а шампонов на крај си заврши во шоља Ама кај кого како