Од се што прочитав се е индивидуално значи, зависи од косата, јас се мијам со ассо сапунче од алкалоид со зеленко е нешто на кутијата и расте коса и не ја мрси ептен ми е ефикасно, исто така за растење на коса ставав 1 жолчка од јајце со маслинов зејтин помешана, мачкав на коренот и оставав саат време да стои после ја мијам и е прекрасна, погуста и сјајна а зејтинот воопшто не ја мрси.
ama problemot mi e mene sto ja sakam kosata da mi bide podolga vo dolzina a ne pogusta, posto imam mnogu gusta kosa i mnoguu pati ja imam retceno ama nisto
Лелее луѓе, ги повлекувам сите убави зборови кажани за шампонов. Еве сега се избањав по 3 пат и цела ми е мрсна како да не сум ја измила. Дефинитивно е колку пари-толку музика работава! Ваква бев кога ја исушив пред 1 саат . Еве сега по втор бат ја измив со Wash and Go и е прекрасна косава.
Ставам 4 лажички рицинусово масло, 3 маслиново, лосион пантексол 7-8 лажички, АД капки пола раствор (инаку јас во кутивчето од лосионот пантексол што ке остане од шампонот си додавам се од ова само дуплирам за рицинусово и маслиново, цела флашичка АД капки и + ако имам бадемово и после ставам мала количина на коса и со чешелче расчешлувам, па ми трае за ставање некаде околу 1 месец) Многу ја потхранува косата и омекнува и и дава сјај и плус за раст. Колку подолго ја држиш, тоа подобро. Некогаш спијам со неа, некогаш ја држам 1-2 часа пред да се бањам.
Сега ке почнам и oваа маска да ја правам и ставам --> http://www.kafepauza.mk/zivot/domashen- ... hata-kosa/ Среќно на сите психопати како мене за долга коса!
Го има секаде по продавнициве, и не е скапо воопшто на алкалоид пишува ассо со црно зелени букви нема да утнеш бело кутивче мене почнаа да ми растат бебешки и ок мие косата сега, а и други знам што го користат и што има ефект . поздрав
Ви благодарам А да не знае некој како се користи Кокоскво Масло..? Мислам како се става, пред миење или..?
Жени оваа хининовата вода е чудо Месец дена ја користам и има резултати како од ништо досега. Комбинирам со рицинусово масло и стимулаторот на Икаров еднаш неделно и мислам дека сум на добар пат Секако и кратење на тутуносаните врвчиња по еден сантим на 4 месеци
Јас го користев Lush скоро 3 месеци. Косата нити ми се згусна нити нешто значајно ми порасна (т.е нормално, колку шо би пораснала за тоа време со било кој шампон) и нема никаков уау ефект. Чисто за совет, не си давајте парите за џабе. Само првите 2-3пати е добро после ништо. Уствари после повеќе е на лошо ама ај. Единствено точно е дека ако го чуваш правилно стварно споро се троши, што е и нормално за било кој сапун. Сепак, џабе форсирање од вработените. (или нивни блиски, сеедно). Пример ќе ги земам од афродита шампоните, 5 пати поефтини и истотолку пати поефикасни ми се. А и погоре видов многу добри домашни маски и рецепти така да идете си на поефтина варијанта, било шо да одберете сигурно ќе имате повеќе ефект од ова.
Девојки да ве прашам ја напраи ли некој маската од кафепауза?? како реагира? или џабе трошење време?? ај некоја што пробала нека напише...*
Jaс сакам да ја направам но никаде неможам по аптеките да најдам природно кокосово масло и рузмариново.