za pobrzo rastenje na kosata ednostavno e da ja miete najcesto sto mozete deluva ne se potrebni nikakvi konjski samponi i slicno
Јас поради сонцево, 2 пати неделно обавезно и ставам маслиново масло, и приметувам дека воопшто не ми е изгорена (иако бев на одмор, ја тинтрев на жешко), многу ми е зачувана и дури е поприлично порасната, бидејќи на лето побрзо расти косата. И ми се здосади од сенешто ставање на неа, ми се чини повеќе штета и правам, отколку арно. И пеглата ја избегнувам и тоа многу.
си ги скратив оштетените врвови на косата и барем еднаш во неделата правам маска со две јајца и маслиновоо маслоо ја оставам да стои барем пола саат и мислам дека има мал ефект .. пробајте
Вака да ве прашам.. кое е подобро ореовото масло или рузмариновото масло ? по колку пари се? и како се употребуваат.. на пр. прво косата да се измие со шампон па маслото или ? фала однапред
нема коњски шампон во Македонија. Се утепав од барање. И на крај едвај го добив тој шампон, кога пријателката на мама отиде во Косово. Ама едвај го добив и тоа мало шишенце.
а и башка сега сум унаказена од една неспособна фризерка, косата ми беше до половина а сега ми е до раменици. Ко за инат да ме ишиша вака. Сега каде и да излезам ја собирам косата во реп. Миена - немиена во РЕП.
Мој совет да е шишаш после одмор.Затоа што од сонцето косата се оштетува,така да после одмор подобро ти е
После одмор. Нормално дека ќе ти изгори,метил,оштети,па кога ќе се вратиш и ќе ја скратиш,повторно ќе го има истиот сјај. И јас ќе ја кратам после одмор.
Zenski pred dva meseci si ja skrativ kosata dosta kratko sekoja vtora den ja peglam pocnav pak da ja goram kazete mi nesto za pobrzo rastenje na kostaaa
309 страни наназад пишувани за тоа имаш [/quote Вистина веќе не се интересни со едни та исти прашања , па многу јасен е насловот на темата ! и секако има веќе споделени мислења, совети итн .. дај не тупете !