Ајде да не те навредам,ама девојче,во кој век живееш ти? Зарем мислиш во денешно време,во готови шампони да ставаат чист екстракт од да речеме кромид? Сериозно? И ако барем до толку разбираш и се потруди да прочиташ,пишува пивски квасец,а не кромид. Инаку,шампонот јас го користам и има прекрасен мирис,сите ме прашуваат што ставам на коса,и не се грижи,нема да те остави дечкото заради шампонот, еве јас од лично искуство ти кажувам,го користам и има преубав мирис(а и не ме остави дечко ми заради шампонот,што е најважно).
Малце не ми е јасно... xD Јас на пр. два пати си ја мијам косата со шампон и чим има ампули во шампонот треба ли да почекам 10-15 мин или најнормално да си ја измијам ?
Јас кога ја миев косата со овој шампон го оставав шампонот да одстои 5 минути и потоа ја плакнев косата.Ако веднаш ја измиеш косата ампулите ќе немаат никакво дејство и за џабе ќе ги ставаш.
Пивски квасец?Јас да,други немам пиено. Ама еднаш случајно здогледав имаше флаерчиња,од фитовал,шампон и таблетки имаше на флаерот од аптека што го зедов,само тоа беше пред 2-3 години,незнам дали има сеуште,сакам да ги пробам. Инаку за таблетите од пивски квасец,ми растеше косата побрзо,кај мене имаше ефект,ама сепак мал,уствари кај мене со што и да ја третирам косата најмногу што може да ми порасне е 5милиметри,месечно,а замисли да не ја третирам никако,ќе ми расте 1цм,на 3-4 месеци. Сакале верувале,или не,тоа е мојата коса,не ми е оштетена,здрава,сјајна,не ја ни дувам со фен скоро 3 години,не ја виткам,не ја пеглам,не употребувам никакви препарати како гелови,спреј,лак и што уште не,само шампон и до пред некое време ставав и регенератор,ама еве сега прекинав,и пак не расти и не расти.
Јас ги купив бевиплекс ампулите и сега треба трите ампули со жолтиот прав да ги измешам со другите три ампули и после заедно измешани да ги ставам во шампонот??
Мене лично фитовалот не ми помогна. Во суштина НИШТО не ми помага не само тоа. Поради тоа и се откажав. Ако расте нека расте ако не немора.
Откако ќе ги истуриш ампулите во шампонот, треба така да отстои 4-5 дена и шампонот да стане целосно жолт.
Fala bogu sto ne te ostavi I drugo nemoj da se vospaluvash ....komentarot go imam stano na pogresno vo brzane, i koj voopsto spomna za izrabotkata na samponot nedaj boze dovlno sum obrazovana taka da znam kako odit procedurata ..
Orzene шампонот и јас го користам заедно со регенераторот, не можам да се пожалам зошто ефектот е предобар ! Косата ми беше до рамена, користејќи го интензивно шампонов косата расте како луда Нормално, без додатни с-ва кои би и наштетиле на косата, пегла и сл. а фризерката моја ми препорача и после секое миење на косата да се плакне со коприви, и даваат предобар сјај