јас ја мијам косата со чај од коприва и со чај од рузмарин и има многу големи резултати , многу брзо почна да ми расте за кратко време
Дали можи во шампон од афродита(од лук) да му ставам ампули б1,б6 и б12 (од сите по две)?Ќе има ефект или не?
Може ли некој да ми пише каде може да се купи Хининова вода. Читав на многу бугарски страни дека помага.
Денес купив брезов шампон (од овој во споилер): Спојлер и ставив во него 5 ампули б6...дали се доволно ?? .. и плус си зедов и рицинусово масло.....па се надевам дека ќе има резултати од ова
шампонот од лук од афродита мене мнпогу ми помогна во растот на косата и против опаѓањето го препорачувам
Јас го пробувам моментално ова со Б витаминските ампули во шампонот и мислам дека има ефект, еве веќе две- три недели ја мијам така косата, два пати неделно...
заборавив да кажам, исто и јас го употребувам тој шампон од лук на афродита, во него ги ставам тие Б витамински ампули... и за кратко време има резултати...
Цел месец користев кокосово масло (оргинал) пред секое миење на косата и веќе ми е порасната дури 2см. за еден месец.
Претпоставувам Silver.E мисли на она кокосово масло што се продава во теглички, густо и бело. Го има во Зегин, продавници за здрава храна, Рамстор, Дм.
Купете го шампонот на Афродита со лук што е. Значи шампонот нит мириса на лук нит ништо. Баш си има онака убав и пријатен мирис. Не е скап некој 100 денари мислам дека е во Тинекс. Јас почнав да го користам пред еден месец и имам и те како одлични резултати. Ми порасна косата, влакното ми е помеко, повеќе ми се витка од предходно.. За ниеден друг не би го сменила!
да, баш за такво прашував... јас не сум од ск ама ке проверам кај нас во зегин и овие за здрава храна... не ми текнало ете во продавни4ките за здрава храна да побарам