Јас си купив витамини за коса и биотин. Пред да си ја измијам косата си правам маска од белка, бадемово или рицинусово масло и мед. Косата два пати ја мијам со шампон и си ставам регенератор. Косата е мека, свиленкаста и сјајна. Рицинусовото масло го поттикнува растот на косата, белката е протеин важен за градба а медот ја прави мека. Ако медот и маслото не се мешаат добро стоплете го садот на најниска температура во микро.
Биотин купувам од аптека 188 денари е во Зегин. Можеш да пиеш наутро и навечер или само еднаш дневно. Ако пиеш еднаш дневно едно пакување ќе ти трае цел месец. На пакувањето пишува за нормална коса, кожа и слузница и да не се конзумираат повеќе од 3 дневно. Лани кога пиев биотин си заприметив и побрз раст на ноктите и поголема цврстина.
Во вид на таблети е или? Еднаш прашував кај нас во Зегин ама тие малце на лево ме погледнаа, изгледа не ме разбраа.
Devojki dali nekoja go koristi kokosovoto maslo vo tegla sto se prodava? nameneto e za koza, kosa apsolutno za sve mozi da se koristi,gledam blogerkite go upotrebuvat najmnogu za kosata
Да епа изгледа фармацевтски техничар си прашала не некој што е магистер. Само биотин да му кажеш е доволно ќе ти го дадат целото пакување. Не оди повторвно во истата аптека. Оди во еурофарм.
Ne ne za koza,prasuvam za kosa dali nekoj go ima koristeno,mnogu blogerki se kolnat vo nego i deka oporavuva ostetena kosa i pobrzo rasti kosata na vakvo mislev: Neznam dali go ima slucajno vo Vero za nas koi ne sme od SK mislam deka samo tamu mozi da se najdi...
^Побарај по аптекиве. Конретно од таа фирма не сум забележала, но сепак го има така исто во тегличка.
Летото се постижив и ми беше косата до кај рамењата, а еве сега ми е скоро до половината. Не до половината, туку скоро до таму. Искрено, задоволна сум од тоа што ми расте брзо. Незнам дали има врска, но кога ја мијам ставам малце капки лимон и сода бикербона. Ми се мрсе по малце, и многу брзо ми порасна.
Баш за тоа го користев,ми паѓаше косата бидејќи многу се фарбав тој период.И немав перут,него ми се мрсеше косата
Zenski vo koi apteki go ima vaka vo teglicka be?odam vo apteki prasvam mi davat tecno kokosovo maslo obicno znajte kako sto go ima sekade...
Оф сум се збунила нешто за перутот , сосема друго сакав да кажам со постот зошто и јас немав еднаш шампон и се измив со тој од лук, и мене ми се мрсеше после тоа косата многу побрзо.