За месец и пол 10 цм ми порасна косата.. Ставив Б6 ампули во шампонот и си ги мачкав врвовите секој ден со рицинусово масло..не ми се верува многу сум среќнааа
wowwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ова вистина или??? како бре??? 10 цм??? од тие ампулите б???
Жива вистина срцка иако стварно не можам да разбирам како е можно али ете..можеби и затоа што не ми е оштетена косата па побрзо дејствуваа витамините и маслото..
10 цм да се окозиш, не можеш да пораснеш, а не па за месец дена!.....Извини ама јас во ова не верувам!...сорри на оффтопик!
фала фемина, ке пробам и јас ке купам б ампули ама 10цм премногу, барем 2-3цм да ми расте месечно ке се радувам, зашто косава не ми мрднала со години
Епа стварно ми е жал што не ми веруваш али не постои никаква причина за да лажам.. Реков дека зависи од косата,на пример ако ти си 10 пати фарбана,и постојано ја фенираш косата нормално дека побавно ќе дејствуваат витамините затоа што ти е оштетена,али сепак KOJ ЧЕКАЛ ДОЧЕКАЛ,нели?Јас пак ни со фен,ни регенатор не користам,само шампонот со ампулите и рицинусовото масло. На 250 мл шампон 5 ампули ставив но само од Б6.
никогаш ја немам фарбано, пегла си купив пред 4 месеца 1 ја испеглав само, фoбија имам од пегла, 3 години сум скарана со пеглата, со фен ја сушам ретко маска регенератор ставам многу ретко.... значи искрено убава коса имам, долга под гради, природно права, само проблемот е што не ми расте... ја ишишав пред 7 месеци, 7-8цм, и пак само 7-8 цм ми порасна но чим имаш толкав резултат, се надевам дека и кај мене ке има фала
hm 10sm toa vo nikoj slucaj nee mozno kosata raste po 1 sm mesecno eve jas nitu se farbam, nitu so fen ja susam,nitu ja peglam pa si raste kosata normalno po 1sm i sekoj den ja mackase kosata so masloto i neti bea mrsni vrvovite ili sekoj den ja miese hm sepak jas nemozam da veruvam vo ova pozz
Секој ден си ставив рицинусово масло на врвовите,оставив да постои 1 час па после си ја измиев косата само еднаш со шампонот. И заборавив да кажам морав да редактирам..шампонот треба да постои 3-4 минути во косата па после да се измие.
Денес купив од ампулите b1, b6 i b12 . Дали ги мешате заедно или посебно треба да се стави еден витамин само?
Пробај козметика на HEMEL за нокти имаат ептен добар препарат, ќе бидеш зачудена од резултатите. Еве сајт за информација за производите. http://www.hemelshop.com/mk