@pupi.girl пишав погоре малку, дрвени четки имаше во дм, керфор, веро, дуќаните за фризерска опрема а можеби и на пазар ке најдеш. Инаку мене воопшто не ми одговараше шампонов од лук, косата ми беше сува како метла со него, ниту пак видов подобрување нешто во растот, ама пробајте си можеби кај некого ке делува.
Тие во ДМ имаат само дрвена рачка, тие пластични се ситните запци за чешлање. Јас сакам и запците да се дрвени, ама тоа малце потешко изгледа
Пρовеρи си низ дуќаниве зошто има ρазни, мојата е цела дρвена и запците се дρвени со топчиња на κρаевите ама не ми е κупена од туκа, знам деκа низ дуќаниве ги гледав ама пошто веќе имам не сум им обρатила толκу пажња, во κеρфуρ последен пат видов цела дρвена ама од помалите, а за долга κоса ти пρепоρачувам најшиρоκа четκа.
Мене ми рекоа да ставам во шампон од коприва,околу 12 таблетки б-комплекс за побрзо растење и појака коса наводно на нејзе и помогнало многу.Па незнам дали да ставам,почнав да правам и маска за коса од јајце т.е жолчка и мед,косата за помека помека е дефинитивно и поубава а имам ставено само еднаш,па ке пренесам резултати на подолга употреба
Незнам дали во Македонија ги има овие да се купат, јас овде во Црна Гора ги трошам особено оние за раст на косата и презадоволна сум. овие 3 во комбинација ги користам, и еден шампон неможам да го најдам.Ако ги најдете негде ви ги препорачувам, ем негуваат, ем косата расте побрзо.
Za tabletkite neznam,ama znam za ampuli sto se rastvoraat isto vo takov sampon kosata mn mi porasna a i prestana da mi opaga,toa se vitamini b1,b12 i b6 taka mislam bea sepak prasaj vo apteka
Порано го користев шампонот од лук на Афродита против опаѓање на коса. Ненормално брзо ми растеше косата од него. Ако сакате, пробајте го.
Е вака јас имам кратка коса меѓутоа сакам да имам долга.Пивски квасец не доаѓа во предвид бидејки сум малку покрупна па да не се направам слонче..Кажувајте друг начин на растење на коса? Фала однапред.
Дечки вчера се шишав ааама ме утнаа максимално ич не ме ишиша убаво.. кажувајте чаре да ми порасне побрзо
Во шампон од коприва, во тие малите шишенца ќе издробиш една кесичка Б-комплекс апчиња и неколку D3 капки. Ама неколку 3,4,5 зошто се многу мрсни. Доволно е. Кај мене имаше голем ефект, пробај си.
Од аптека. Незнам колку чинат мајка ми ми ги купува. Резултат ќе приметиш за брзо време, истроши го шишето и ќе видиш. Само, земи си и некој спреј за коса, зошто не мириса баш убаво ова.