а кажете ми дали некој има слушнато за рецептот со литарски шампон од коприва колку ампули се ставаат во него поздрав до сите
hahah mislev edinstvena sum sto go probala ova Soprugot mi se iznasmea i cel den mi vadese parcinja banani od kosata
i mene taka namesto metil od polovina mi jas skratija do remena si kupiv od ampulite i za mesec i nesto povtorno ja povrativ(zavisi i od vlaknoto)
prasaj vo apteka kazi deka sakas za litar i ke ti dadat nesum sigurna kolku bea ama obavezno zemi si spric zasto tecnosta tesko ispaga
Dali ima nekoj koristeno kokosovo maslo i ako ima da mi gi kaze rezultatite, i da kaze kade tocno se nanesuva dali na korenite ili na vrvovite??
Здраво феминки,имам средно долга и виткана коса,сакав да ја скратам малку ама кога ќе се оди со мајка на фирзер ќе ти ја скратат и отповеќе. Се шишав пред една година а косава само малку ми е порасната,кажете ми нешто што ќе ми придонесе косата побрзо да ми расте.
Vo samponot so koj ja mies kosata stavi B vitamini vo ampula vo apteka se prodavaat i so toa mija ja kosata. Mene isto mnogu mi pomaga samponot od luk na Afrodita. http://www.kozmetikaafrodita.rs/zaceluporodica/256/sampon-za-kosu-beli-luk.html go imas vo Dm i vo pogolemite dobro snabdeni marketi
Јас од кога почнав да ставам кокосово масло, косава ми расте како луда. Многу ми е појако влакното, побујно и скоро и да не ми се испукани врвовите (иако се фарбам секој месец).
Јас го купив во Капитол, во таа продавничката за здрава исхрана што е одма до цвеќарата. Иначе маслово е наменето за јадење и готвење, ама јас го користам за коса и за лице. Иначе кокосово масло имаш сегде: по аптекиве, DM, Веро, Тинекс..
Мора квалитетен шампон и витамини за убава коса. Не е важно само долга коса а игорена од преси и фарбање. И плус сите витамини што се добри за коса се добри и за кожа па така има двоен ефект