Јас ќе ви кажам еден добро познат трик да речам за побрз раст на косата без никакви маски за коса капки и слично ... секоја вечер пред спиење фатете си ја косата во реп а потоа направете плетенка,почесто (најмалку месец) носете ја така косата (добро де немора по цели денови али поголемио дел од денот и кога ќе сте сами) после месец ќе забележите голема разлика ( вреди да се проба ништо не губите ако пробате)
Кај мене најмногу имаше ефект кога ги пиев апчињата со пивски квасец, најмногу имаше резултат кај косата, ни кај ноктите, ни апетит имав ни ништо, ама косата многу ми порасна за месец дена. Пробајте
пијам пивски квасец ,заради опагање на косата , и плус во шампон од лук и таму ставам пивски квасец и ја мијам со него , косата почна нагло да ми се обновува , бебешки влакна насекаде и мн брзо бе расте , летото ми беше до над рамена сега ми е до под гради , пијте пивски квасец и ке ја видете позитивната промена
И за косата велите од пивскиот квасец немавте апетит, порано овде се жалеа дека се поправиле.Случајно да не изгубивте и по некое килце минус ем ко диета ке ми дојде, што ќе немам апетит. @Adi888 @anakonda88
јас ослабнав , не ми е јасно некои како се здебелиле , јас бев на режим на исхрана ,но немав зголемен апетит , лицево ми е стакло не ставам пудра воопшто , косата префектна , не знам дали нешто имало кај некого зголемен апетит и доколку би имало ке си го контролираат апетитот
Seriozno, jas jadam samo ednash vo denot, nemam apetit voopshto, znam deka losha mi e navikata ama neznam sho da napram vo vrska so to. I eve ushte pijam I pak istoto, kosata mi e top @Winter Lady
Се уверив лично во познатиот рецепт со пантенол (пола шише), капки од коприва, ампули Б вит., и АД капки во најобичен шампон од пола кило. Се ориентирам по фарбаното како напредува растот (во споредба со претходно) и иако е прерано веќе се приметува. God Bless оној кој го измислил
Ги има по аптеките, некои се во шишенце некои во ампули, сеедно вршат работа. Јас земав од овие (30мл, 100че)
Ниту капки ниту ампули ниту квасец!!! Само бадемово масло и кана јас така си ја пораснав и плус поздрава и посјајна ми е
Јас пијам Фитовал капсули, го користам и тој шампон, ставам кокосово, маслиново, бадемово масло, правам маска со јајца и јогурт исто така ставам исцеден сок од кромид и лук но тоа не го препорачувам, косата мириса недела после тоа, и имам ефект...