A kazete mi dali otvaraat apetit tabletkite pivski kvasec?????Zasto mi kazaa deka mn se kacuvalo kilaza od niv....Kolku vreme gi koristite vie i dali imate primeteno razlika vo kilogramite?????
јас користам нивеа а во неа ставам Б-комплекс ампули и да ви кажам дека многу бргу ми порасна косата(а имав кратка).пробајте и со пиво.откако ке си ја измијам косата со шампон си ја мијам и со пиво но потоа не ја плакнам(1 шише ми е доволно за 3 миења).резултатите од првото миење беа зачудувачки
хехе нема да мирисаш и јас имам пробано дава волумен и многу сјај но јас после тоа со еден млаз ја плакнам косата инаку добар е шампонот од пиво но далеку подобар ефект има со пивото и како замена за лак или гел за коса...а на лето со лимон си правам прамени кутра коса моја што се нема видено
Па се е ради пивскиот квасец што го има во пивото,ви велам купете пивски квасец и користете го како маска вмасирувајќи го во скалпот,држете го половина час и потоа измијте.Ем сконцентрирано многу повеќе отколку пивото,ем не смрди,едина предност на пивото е што ја прави косата сјајна,но покрута на допир. Сега го користам Орзене шампонот со пивски квасец и да ви кажам ме зачудува.Ама не ми се допаѓа тоа што косата ми е прекрута после тоа,па затоа само врвовите ги третирам со пантен за сува и оштетена,плус регенераторот,но никако да стигне тоа до скалпот,туку само на половина коса.
Пивски квасец? Може некој да ми каже како се употребува? Зашо имав долга коса... и ми ја изгорија и се ишишав кратко и сеа едвај чекам да ми порасне :/ Ве молам.. кај го има.. колку е.. како се користи Фала однапред
Јас почнав да користам таблети од пивски квасец, го купив од супермаркетот Тинекс за 230 ден и внатре има 400 таблети. Знае ли некој за колку време треба да очекувам резултати?
мене ете ми го убија апетитот сосем спротивно...но резултати имаше по 2 месеци и тоа доста добри... а за побрзо растење мислам дека кажав..кај мене резултат имаше лосионот од рецепт..по 2 пакувања не само што многу побрзо почна да ми расне косата туку прекина да ми опаѓа и многу подобар квалитет има...јас сум презадоволна а знам дека и од рицинусово масло расте побрзо не само косата туку и трепките...и тоа испробано
дада само многу ме е страв да не се здебелам од нив. Еден проблем ќе решам а во втор ќе влезам. Многу ми е битно за колку време да ги очекувам резултатите и помалку јадам за да не се здебелам.
a posle toa ne mirisa kosata na pivo???da probam i jas ama da ne mirisam na pijanica... ))))po не мириса.без гајле.ќе видиш дека резултатите се подобри отколку оние после други шампони :up: :up: :up:
Јас почнав да ги пијам тие таблетите на база на пивски квасец,па да видам какви ке бидат резлутатите.
A зашо мислам вака.. ако се тие таблети за растење коса? Нема на други делови на телото да ти пораснат поише влакна? А не само косата на главата..
и јас го користам тој шампон..само на почеток на хидроген ми мирисаше и мене и на мајка ми ама не е лош...но во секој случај подобар каде-каде ми беше рецепт за побрзо растење тој што е..и пак таков ке си купам