Pomagaat jas imam stavano ampuli vo sampon,e sega zavisi ako se geni sto i da stavis popusto ke e frlanje pari samo
Ако мислиш на пивскиот квасец, тоа не е апчиња туку додаток во исхраната. Речиси секој може да ги консумира (нормално, во консултација со доктор) и нема никакви негативности ниту пак последици на долг рок, нормално, доколку се консумираат според препорачаната доза. Далеку е од негативности. Единствено нешто што може е да има позитивни импликации врз здравјето. Ако мислиш на пантенол, го има во секоја аптека, околу 100 денари.
https://www.facebook.com/Samponzakosa/ Го пробала некоја од вас девојки? Размислувам да го земам за проба, 250 мл...
@s&s "Се работи за шампон од бреза и коприва плус витамински коктел и есенцијални масла внатре." -Ни под разно, дома правен "шампон" во кој којзнае што има, според описов може да е и рецептов што кружи на темата, шампон со додадени ампули Б1, Б6, Б12 и ампула екстракт од коприва и пантенол Мислам запази ја сликата
@India Во порака не може може да се прати еве тука светлово е стомната дека девоjчето ми спие па незнам дали се гледаат баш добро дека вака сликани , освен тие од дм и овие Omnivit haircare , ако не можеш да ги наjдеш jaс ке ти дадам без да ми даваш пари , од гер ги порачав исто како и другите од дм само овие се подруги види распрашаj се може ги има по аптеки
Јас косата ја мијам со шампон од мојата фризерка го земам на милано е,против првут.Со него се мијам првиот пат,а за вториот пат користам гарниер ама во шишето истурам едно шишенце вигантол...Косата ми е до половина
Околу 90 денари, го има по аптеки и супермаркети. Да го споделам моето најново откриче Шампонот со пантенол ампули коприви масла чуда го потрошив, дојде на ред второ пакување. Имав еден шугав шампон, буквално никаков од 40-50 денари. Претходно го имав пробано, толку шкрипеше косата од него ми беше слама, ама дека од коприва и решив да му дадам шанса пак. Пола литар земав од него, ставив само пола шише пантенол и три ампули B1 B6 и B12, толку, ништо друго. Косата ми стана како на бебе, растот нормализиран. (третирана ми е од претходно)
Баш вчера купив во тинекс на галафарм или фитофарм не знам точно (сенсилис ) околу 100 денари. Доста е густо.
Пијам Бетавитевит(пивски квасец),Мерц и Фитовал,ставам арганово масло и после миење ја плакнам косата со чај од коприва.И ако после ова нема резултати дигам раце
Eve isproban recept. polovina mokar kvasec se rastvara so malce voda i se dodava edna lazica med i se nanesuva na navlazneta kosa prethodno so pivo...se zamotuva so kese i aluminiumska folija i se drzi okolu 2 casa...potoa se izmiva dobro.
Вака јас ја мијам косата со шампонот против растење и опаѓање cycle vital, исто и ставам и еден кондиционер после што го купив од depileve, после миењето и ставам хининова и тријам на скалпот и на крај пред сушење на мокра ставам од еден флуид за коса што се вика keratin structure, оваа процедура ја правам на секое миење коса, ако нема и од ова поголеми ефекти веќе кревам раце