Decki mi treba sovet. U posledno vreme mnogu mi pagja kosata i mi se izretci sakam da mi kazete kako da dobijam volumen i kako da mi porasne pobrzo
И јас имав период кога мнооогу ми паѓаше косата и почна паника да ме фаќа.Пиев мерц,фитовал капсули и од време на време пивски квасец а косата ја миев со фитовал шампон(жолтиот).Не очекувај одма резултати пошто треба малце време ама ќе се среди.Мене бајаги ми се згусти косата дури и фризерот одма примети
@pcelka123 Јас користев маслиново масло пред да си ја измијам косата ке ми одстоеше колку 2-3часа па и цел Ден понекогаш и ке си ја измијам е сега малку потешко се мие Ама вреди..Барем мене ми помогна и исто со фитовал шампон ја миев..Мене ми помогна Пробај па ке видеш..
Девојки јас имав многу долга коса и на таа должина неколку пати лупнав бланш и оттогаш не можам да ја средам, постојано само кратам а ужас ми е оштетена. Решив да ја пуштам мојата да ми порасне но ме знам начин, катастрофа ми е во моментов и се мислам бидејќи не ми стои кратка дали да ја трпам ваква и по малку како расне да кратам додека цела да ми се обнови или да ја скратам повеќе па да ја оставам да расте? И што да користам друго за да ми расте побрзо?
Исто така добар метод е некој да ви ја влече косата од позади, тоа го стимулира коренот на влакното побрзо да расте. А плус со другата рака може и да ве плеска по задникот, така се стимулира подобра циркулација на крв што го храни влакното
Хаха,не би рекла со влечење на косата се прави циркулација,така се кине косата,со масажа да на пример да се масира надолу да ти е главата,се прави циркулација,ама влечење не.
Зошто пууу? Нема ништо помеѓу неа и него.. единствена интеракција е неговите раце и нејзината коса, и нејзините раце и неговите нозе.. не бидете перверзни, it's all in your head!
Колку пари се таблети пивски квасец? И дали стварно ќе ми се отвори апетит многу? Што да правам сега.. А сакам долга коса