Девојки купив ампула коприва, ама нема ништо да пишува дека е од коприва, и ја ставив во шампонот , ниту ми даде фискална, се брзав и кога стигнав дома видов , еве слика и дали некој знае или купувал да ми каже дали е оваа ампула од коприва и што може во шампонот да се стави? прочитав дека е многу добро за раст на коса и против опаѓање.
Јас пред неколку години имав проблеми со опаѓање на косата и шампонот и лосионот на Алпецин се единствено нешто што ми помогна. Заедно двете чинат околу 1000 ден. и со редовна употреба резултатите ми беа видливи за околу 1 месец. Знам дека лосионот се корисеше секој ден, а шампонот на секое второ миење или ака нешто. Сега и јас пак планирам да си ги земам, па понатаму ќе пишам и резултати од ова користење.
Дали некој знае од каде би можела да најдам семе од фенугрик? Имам слушнато дека е добро за раст, зацврстување и обновување на косата, но не знам каде се продава?
Откако почнав да пијам цинк, косата почна побрзо да ми расте. Мене ми помогна доста. Пишува да се пијат 1-3 апчиња, јас пијам по едно секој ден.
@jok @vvv123456789 Ако не косата,сигурно градите ќе пораснат Just kidding Првпат читам за ова семе,ако проба некоја и има ефект( + или -) нека кажи
@*Amethyst* 2-3 лажици глина мешам со малку вода или зелен чај, и нанесувам на коса (лице,врат,деколте) чекам да се исуши и ја мијам само со вода додека излезе глината, шампонирам еднаш или два пати, и толку
Zdravo devojki do pree 3 godini imav pregusta predolga kosa no pocnav da ja farbam i se isisav i mnogu sporoi raste..Care?
Врати си ја природната боја и не ја фарбај веќе и негувај ја со масла барем еднаш во две недели(кокосово,арганово,маслиново)
Probajte so samponot za prvut sto e head and shoulders na dve prijatelki od mienje so nego ima porasna kosata brgu . sega nz dali i na dr taka ke deluva
Ја стварно се чудам на препораките од типот " престанете да користите фен" како тоа? Да се измиеме и со водена коса да излеземе во кафич? Башка и на лето мене корените ми остануваат жива вода па морам да користам фен во спротивно следат тешки главоболки. Стварно образложете подетално вие што давате ваков совет мене ова баш ми е нејасно ...
Не знам, прашај. Јас купувам етерични масла од Ла Сои. Може да го има во Биокулт во ГТЦ или во Биокосмос, продавницата за здрава храна во Буњаковец.
Девојки, дали маслото ја мрси многу косата доколку се употребува еднаш неделно конкретно рицинусово сакам са си купам јас имам мака со мрсна коса и сега дали лесно се плакне како иде целата постапка. Јас сакам за нега да го земам фарбана сум веќе 4 години