@Avokado рицинусовото масло е прилично густо, ќе имаш мака да го размачкаш, затоа се препорачува да се комбинира со некое друго. Јас последниов пат купив маслиново, а претходно го имам мешано со бадемово и ореово. Измешај го пола-пола, за полесно да можеш да го нанесеш. Прво намокри ја главата (не мора цела коса, јас само скалпот го поминувам со вода), после измасирај ги корените со маслото и остави го да отстои некое време. Јас обично го оставам пола саат/саат, зависи колку време имам. После тоа убаво го одмивам два пати со шампон и немам гајле.
Мене навистина не ми е јасно, маж ми на 3 недели обавезно ја шиша косата, сигурно 2 см му расте, гел секој ден става. јас ништо не и правам на мојата коса само шампон користам и пуштена ја носам, од раменици подолу не ми расте.
порано сум пробувала со шампони вакви такви но испадна дека нема врска, т.е ја чував косата као долга да ми биде и метилот ќе нарастеше ,оди на фризер скратиго нараснатиот метил и косата пак кратка па решив во пола година секој месец да одам на фризер ама буквално по 1цм ми кратеа (нели по 1,5 cm орпилика расти месечно 5 мм останвеја хаха )и како да зеде душа па од тогаш имам долга коса и немам проблем
Која хемија се користе за да си ја врнам Како тоа да си ја врати природната коса, некој регенатор или како оде тоа?
Не не,мислев да се офарба во нејзината природна боја за да не мора после да се фарба кога ќе и порасне коренот
Devojki mi kaza edna drugarka zimala nekakvi kapsuli za rastenje na kosata i se rastvarale vo sampon . po edna vo edno paketce sampon. no ne i gledam efekt na kosata. mislam prvpat i slusam za tie kapsuli. dajte kazite poveke taka predlozi za pobrz rast na kosata i kade mozam da gi najdam i kolku pari se blagodaram odnapred
Имаш во ДМ ампули за коса нокти и кожа што се пијат.Во паковањето има 8 со вкус на круша, се пијат 2x неделно, значи имаш за месец, е сеа цената е негде од 600 до 800 ден. Кај мене има голем ефект еве ова ми е сега втор месец што ги пијам.Ако си заинтересирана ќе ти ги сликам.
Женски пиев пивски квасец, 3 пати дневно по две таблети со тркалезна форм како окер боја беа, денес купував ми дафоа некои нови, поголеми, се пие по едно, портокалови се, форма како оспен ако знаете, страв ми е да ги пијам, има некоја искуство? Купив 10 и немам такво да ги прочитам
Пред некој ден си зедов рицинусово масло од аптека, но незнам како да го нанесам, т.е незнам дали на цела коса или само на скалпот, и колку време треба да седи пред да го измијам? Поздрав
Ако може да ми кажеш од кој ДМ ги имаш купено зошто во тој во ГТЦ побарав и ми рекоа дека немаат и дека прв пат ги гледале.