B1,B6 i B12 po 3 ampuli od sekoja i pola sirup pantenol vo sapmon od kopriva... kosata raste kako luda za kratko vreme a isto taka e sjajna..
Од која марка е шампонот од коприва што го користиш ? Мене шампонот од Афрродита и Херба ми ја иритира косата и ми создава првут
@Donatela.W јас користам шамон од лук. Или на Афродита или на Алкалоид. Можеш и во друг шампон да ги ставиш ампулите, не е никаков проблем, јас ги имам ставано и во други шампони пак има ефект.
Сум слушнала дека косата расте побрзо ако ја миеш со рузмарин.Дали е точно и има ли некој некое искуство да сподели?
Девојки за што поточно помога бадемово масло(имам слушнато дека е добро за коса), моментално ставив и ми ја направи ѓон косата мрсна а сабајлето ја измив
Pantenol rastvorov kako se koristi? Pisuva 1-2 dnevno, treba da se mija kosata otkako kje se stavi ili?
Јас користам пантенол раствор од Галафарм со распрскувач. Ја прскам косата после миење, и како ќе ми текне до следно миење. Некогаш може два пати на ден, некогаш и по три дена заборавам да ставам. Како вода е така да откако ќе прснам се суши и не ја прави мрсна косата.... Единствено на почетокот ми ги укрутуваше врвовите ама сега веќе не... Косава никогаш не ми била помека и свилена и забележав дека и ми убрзува раст и ми ја згусна малку.....
i jas imam koristeno b6 apcinaja vo sampon od kopriva. kosata se zacvrstuva ne opagja i pobrzo raste a ne sum zabeezala za novi vlaknenca,verovatno rastat stom ovaa kombinacija sprecuva opagjanje na kosata
дали некоја што користела нешто за раст на косата може да ми даде совет,но да не е со ампули бидејќи несакам раст на нови влакна имам доволно густа коса.некое масло маска препорака??
Јас го имам купено овој шампон од коприва, во него ги имам растворено ампулите, премногу сум задоволна, ми расте косата а и нови влакненца