Речиси сите масла би делувале слично ако се употребуваат така. Кокосовото и маслиновото се најдобри, јас маслиново си ставам во една домашна маска пред миење на косата и ептен добри резултати има, како луда расте и се згуснува.
Eве добро кокосово масло, 100% природно https://www.facebook.com/sestosakam...468842918240/1994273704137753/?type=3&theater
Каде би можела да најдам лично да не се порачува преку нет? Дм? Јас сакам за сува коса да го користам. Каков шампон и од каде?
Не знам, јас сега го видов и го нарачав. Имам и друг пат нарачувано од странава,сигурни се и се плаќа на врата.
Имам многууу густа коса може да донирам али многууу споро ми расте видов феминки кои пишале маслиново масло помагало дајте предлог за растење на коса и од каде го набавувате маслото
Девојки имам виткана коса кое е подобро според вас маслиновото или кокосовото, не само за раст туку за целосна нега затоа што ми е многу сува
Јас да ви кажам право од ништо помош за раст не видов еве веќе 7 месеци опседната сум ставам кокосово масло, рицинусово, пентанол, шампон без силикони, маски еден куп, без фрн, брз фигаро и пегла и више кревам раце... мислам дека ништо не може да помогне за побрзо да расте, ке си расте стандард само квалитетот може да се подобри. Ако некој има поинакво искудтво нека каже! Ја се откажав каква е таква ке ја носам
vnesuvaj vitamini B, se najmnogu zavisi od ona sto vnesuvame a posle od ona so koe tretirame odnadvor
И јас би рекла маслиново, иако и тоа и тоа се одлични, ама маслиновото е и подостапно а и мислам дека е поевтино.
Фала женски Девојки купив АД капки 10 мл и сега најверојатно во шампонот треба да ги ставам ама не знам некако дали би имале ефект затоа што кратко е времето на миење коса, да не е подобро на пример да ги ставам во маслиново масло кое го користам како третман?
За погуста и подолга коса можеш да користиш рицинусово масло. По состав е доста густо и малку лепливо ама лесно може да се тргне од косата со шампон. Се нанесува на полумокра коса и го нанесуваш на скалпот во кружни движења масирајќи го скалпот. Можеш да го оставиш 1-2 саати и потоа го миеш. Треба време за да се видат резултати но доволно е еднаш или двапати да го правиш ова неделно и за еден до два месеца разликата во косата ќе е видлива. Има во аптека на фитофарм е, незнам колку е цената ама би требало да е доста ефтино. Исто така можеш да користиш и кокосово масло. Јас го користам кокосовото масло на HealthyFood by Zegin и 370мл е nakaj 250-300 денари. За разлика од рицинусовото масло, кокосовото масло има полесен состав, не е лепливо и не е толку густо. Масирај го на скалпот и можеш да го оставиш да седи подолго време и после измиј ја косата. Има попријатен мирис исто така.