Iskustvo so VIchy Shampon ?? dali stv podobruva i kolku vreme e potrebno za efekt samo so koristenje na nego ???
Девојки правев шампон за раст на коса може некој да ми каже дали е океј? 600 мл шампон од коприва 60мл пантенол 10 мл АД капки 3 ампули Б1 3 ампули Б12 Се најдов само не успеав да најдам Б6 ампули и ампула од коприва и наместо тоа додадов 8 истолчени таблети пивски квасец Дали е во ред??
Само кокосово масло и шампони без силикони. Јас ги користам на Алверде. До половината ми е долга. Пегла и фигаро 3 пати во годината ако користам. Фен обично во зима, инаку 3 часа и треба на косата да се исуши. Ама не на секое миење.
Јас го користам овој рецепт само со ампулите и не сум додавала пивски квасец во сето ова и имам многу добри резултати. Пробај и вака, ако мислиш нема промена имам пишано како го правам јас и сум задоволна па пробај така.
Go zemav samponot Bioblas se izmiv 2 pati i na kosata pocna da mi izleguva beli kako gnidi i toa samo na levata strana dali ste imale nesto slicno ke gi iscistam i potoa pak imam
Имам користено секакви шампони но од кога почнав со ампули ми порасна доста косата. Моментално се мијам со шампон од коприва во кој имам растворено ампули нооо проблем е во тоа што воопшто не ми се допаѓа како ми мириса косата после миење. Сакам да растворам ампули во некој друг шампон со кој нема толку чудно да ми мириса косата ... Некој предлог?
@bunny19 исто ќе ти мириса во кој и шампон да ги ставиш. Единствено прво да се миеш со тој од коприва, па потоа со друг шампон. Или по миење да ставаш спреј за коса или парфем. @Pretty Woman во секоја аптека ги има. Секогаш земам по две апмули Б1, Б6 и Б12, шприц и игла и се ме фаќа околу 100 денари.
@shining_star ама нема да има голем ефект така,подобро да става некоја маска што убаво мириса или некој спреј на глис
@Kimberly11, ќе има, од искуство кажувам. Нека става прво од тој со коприва и нека го остави да делува неколку минути, па потоа со друг шампон нека се измие. Се согласувам дека и со маска или спреј да користи ќе го постигне истиот резултат. Предлог од мене за маска е таа на Лореал, Total Repair 5, бело со црвено пакување. Јас кога го користев шампонот, бев презадоволна од резултатите, па не ми пречеше тоа што мирисав на лекови и болница. Пред излегување прскав парфем и the problem is solved.
Zdravo feminki jas go zedov elsive shampono nz dali kje ima efekt sakav da prasham dali nekoj go ima probano parusan? Posle 3 meseci efekt pishi nekoe iskustvo mene kosata mi rasti mn sporo pred 2 i pol god se shatirav a shatiranoto se ushte mi stoi se isrizav kratko kosata mi e epten malku porasnata ne se ni zabelezva a mn sakam dolga kosa pozdrav
@Pretty Woman ампулите ми ги носи тетками она работи во болница иначе ги има по аптеки не се нешо многу скапи @shining_star фалаа многу за советите ќе пробам и со друг шампон и со gliss спреј
Јас го користам Биоблас ама немам ваков проблем.На почеток ми правеше малце првут додека да ми се навикне скалпот ама сега веќе се тргна и првутот.
Од овие го имам користено само шампонот и откако почнав да го користам уште повеќе почна да ми паѓа косата. Катастрофа.