Како што веќе ти кажаа,кај секој е различно. Мене мајка ми во Мај ми ја шишаше косата.Пред шишањето ми беше со должината под градите.По шишањето,должината `и беше до раменици.Уште малку ќе ја достигне претходната должина. Ако имаш здрава коса,немаш причина за грижи.
Последен пат се шишав пред 4 месеци косата многу ми е порасната од тогаш,но немам расцветани влакна.Дали да ја скратам мн малце или нема потреба? а не ми е сува на врвовите
Размисли си дали си задоволна од должината на твојата коса.Ако си и ако немаш оштетувања на косата,нема потреба сега пак да ја кратиш.
Подобро на Илирија, исто шишенце како на Алкалоид само поскап, околу 80 денари е. Додај во него истолчени 30 таблетки Б комплекс и измешај убаво. Против опаѓање и за раст. Кај нас по дома успева
Јас почнав да ги пијам овие таблети и ги користам шампонот и регенераторот на ogx од кој сум презадоволна , косата ми е многу мека сјајна и здрава и од нив ми се мрси дури на петтиот ден
Почнав да ги пијам пред една недела има 60 таблети за два месеци по една таблета дневно , прво што приметувам е кај ноктите многу поцврсти ми се сепак уште е рано за резултати инаку од Германија ги нарачав 2,45 € . Ке пишам резултати
Здраво девојки, случајно на фб најдов страна во која една девојка по име Ана рекламира шампони за брз раст на коса и против опаѓање на косата. Дали некоја го има користено?
Здрaвo, сaкaм дa гo нaпрaвaм рецептoт сo тaблетите и aмпулите вo шaмпoн. Вo кoј шaмпoн е нaјдoбрo дa се стaвaт и кoлку aмпули, тaблети, кaпки, рaствoр, билo штo, би требaлo дa се дoдaтaт нa пример вo 100 или 200мл шaмпoн пa јaс ке си пресметaм кoлку тoчнo требa зa пoгoлемa кoличинa. Блaгoдaрaм oднaпред
@Хана-банана Мене за раст ми го препорачаа следниов шампон: шампон од коприва од 1 литар (јас го користам тој од Херба), пантенол 100 мл (воден раствор), АД капки 30 мл, рицинусово масло 50 мл и 2 ампули витамин Б. Кај мене забележувам дека има некаков ефект врз побрзо растење на косата, па можеби ќе делува и кај тебе
Дефинитивно има ефект овој раствор. И јас и мои пријателки сме го употребувале. Само, да се надева некој дека ако денес почне да го користи, за една недела еден сантим да порасне косата. Сепак треба месец-два да помине Кај мене е евидентно растењето на косата бидејќи сум фарбана, па подраснатото е далеку поголемо отколку кога не го употребував ова. Е сега, влијание има и периодот.Обично на лето косата побрзо расте.
Здраво, имам слушано за коњскиот шампон за растење на коса читав и тука во оваа тема па да прашам има ли некој користено и какви искуства има?
Порано имав пробано таков шампон но ми беше презаплеткана косата и не се сеќавам но мислам дека ми се мрсеше брзо и не го користев повеќе па затоа