Не ставам маска,прво ја мијам косата со шампонот,и ми стои малку додека се избањам цела и на крај ја мијам косата,а после на мокра коса ставам балеа млеко и ја сушам. Само да ти кажам ке ти треба поголемо кутивче од шампон ако имаш празно пр.од 400мл па се во него да претуриш.
Овие страници е што продаваат преку фејсбук ти се крадење пари. Инаку шампонов не е ништо посебно и не вреди за парите ,ги напишале толку цените. Јас го користев и можам да кажам дека истиот ефект го добив со Афродита од лук а цената им е доста различна овој од Афродита е околу 100 денари .
Јас го користам и има ефект, не само кај мене туку и кај други од фамилијава. Мене од америка ми го донесоа, 946ml за 6-7 долари од Walmart. Ако можеш нарачај од некој за ако нема резултат да не ти бидат џабе фрлени пари. Зависи и од коса до коса, сите жени кај мене во фамилија имаат поретка и помрсна па многу поубав резултат има кај нив, мене ми е сува и густа па некако ко да ми се плетка, ама со добра маска е супер. И самиот шампон има регенератор за паралелно користење.
Здраво ако може да ми кажете дали може да се измеша тој шампонот што го праврте со пантенол рицинусово масло ад маслени капки од коприва и б витамин, во 1кг шампон од коприва на афродита козметик што е, и дали треба повеќе да се ставе бидејќи погоре видив се е од 50мл и 30мл пр. За во 1кг шампон од коприва дали би било доволно од толку мл да се ставе.
Оф леле, сега видов дека темата не е опаѓање туку растење на косата јас зборував за опаѓање, престана да ми паѓа толку многу, а за должина немам појма искрено. Го ископирав овој рецепт, баш исто ко што пишува тука. Само, како што кажав погоре, се збунив и мислев дека правиме муабет за шампон против опаѓање на коса Потребни состојки: -Шампон од коприва (обичен, литарски) -Пантенол 100 мл (воден раствор) -Капки од коприва 30 мл (едно шишенце) -АД капки, 30 мл воден раствор (едно шишенце) -Рицинус масло 50 мл -2 ампули витамин Б
https://www.dietpharm.com/proizvodi/biotin-tablete/ овие ги пијам и за еден месец наместо 1цм 1,5 ми е порасната