јас го имам користено РЕЦЕПТ и на почетокот ми беше убав, потоа косата многу ми ојача, влакната ми беа како срамни влакна цврсти и ниту се виткаа ниту се исправуваа и прекинав да го користам, ако имаш многу танка коса користи го мене и онака ми е дебело влакното уште ова ми фалеше, а за побрзо ратење не осетив нешто многу, затоа пто не ни го користев долго
лееелееее ја ко што имам и јака и густа коса уф, и така од кога ќе се избањам сум како глуварче во главата, уште ова ми фали
Па изгледа јас сум малер, оти навистина никаде, ама баш никаде, ни во Рамстор, ни во Веро, ни во Тинекс, ниту пак во Зегин и другите аптеки во кои што прашав немаше
A бе има во аптекиве, барем во пп сретнав, имаше кокосово, лаванда, бадемово, уште какви не, 7-8 видови
Јас го користев лосионов во комбинација со истиот шампон и после некое време косата ми се направи како перика, на ништо не личеше
мене ме шишаше пред скоро 1 месец трудна жена и мислам дека тоа е причина што побрзо ми порасна косата хахаха
izvini samo sakamda te prasam ova ricinusovoto maslo se stava na cela kosa ili samo vo korenot i kolku vreme taka treba da sedi na kosata?...inaku i jas gi ima probano ampulite b6 4 staviv vo sampon naturals od avon za zacvrstuvaje na kosata vo nego gi staviv ampulite sega pocnav da go koristam i ke vidime kakvi rezultati ke ima inaku kosata e mn.mazna i lesno mn.se rascesluva sega sakam da probam i so masloto mislam deka ke ima uste pogolem efekt [mod-kirilica:89sigp8e][/mod-kirilica:89sigp8e]
маслото се става само на коренот и се остава 30 мин-1 час(ако сакаш може и повеќе) иначе еве и јас пред два дена почнав да го користам маслото и растворив ампули во шампон...па сега да очекуваме добри резултати...
Те молам дообјасни го ова со лимоните и таблетите од пивскиот квасец?Ова го пиеш на сабајле и како оди,дали ти го имаш испробано и колку ослабе?Поздравче Здраво Мена Кажи ми ова,дали ги користеше двата лимона во чаша и таблетите за слабеење и дали ти го практикуваше ова и колку време и дали воопшто ослабе?
ajde da vidime i jas se nadevam na dobri rezultatipa ke pisime kako napreduvame.... [mod-kirilica:2s2axmrb][/mod-kirilica:2s2axmrb]
^^^ Немој да очекуваш чуда како на пример да ти израсне 10 цм за еден месец го забрзува растот на косата ама сантим повеќе отколку што нормално расте
Во претходните коментари прочитав дека и шампонот Орзен бил добар и растела косата од него! Јас го побарав и има повеќе врсти за оштетена,за мрсна и така натаму...Може некој да ми каже од кој треба да земам? Поздрав женски
за побрзо растење на косата може да се препорача и шампон од камилица.нема врска за кој шампон се работи важно да е од камилица,но прво да се изгмечи босилек и лук и да се стави во шампонот и да одстои 40 дена.после 40 дена шампонот ке може да се употребува и од него ке расте косата побрзо,
Таничка го имаш ли пробано ова...??? [mod-kirilica4fi8p0e][/mod-kirilica4fi8p0e] Мислењата со црвена боја и латиница се поправени од модератор.Ве молиме пишувајте во боја само за нешто што сакате да го истакнете.