https://www.tiande.mk/kosa/snake-factor-mask-detail Некој да не ја има користено маската или било што за коса од Тианде да ми каже искуство?
Јас го имам користено, ми пораснаа многу бебешки влакна ама ми ја мрсеше косата и мириса на машки парфем.
Сите ние сме различни , ете јас имав коса до кичма ама пола ми испадна и морав да ја скратам до брадата а скоро 17 години ја чував долга и не можам во огледало да се гледам .. Користам шампон од коприва зиаја внатре пантенол раствор и витамини и пијам мерц таблети и забележав значително порасната за нецел месец околу 2 см Дали затоа што мн ја скратив или заради сево ова што го користам не знам Секако мени ми е ок ,сакам и да ми се згусни и што побрзо да ми порасне не можам да се поднесам вака
Не се држи многу долга коса јас така до задник ја чував и ми испопаѓа пола и решив да ја скратам до гради негде, сега ми е малку под гради тоа е веќе нормална должина за долга коса и ја шишам на 2 месеци сега по 1-2 цм. Си пробала ли со алверде шампон? Мене многу брзо ми расте косата од нив дури другарка една што се немавме видено два месеци ми рече што и правиш на косава Пробај скроз да прејдеш на нешто природно. Плус ми е згусната и имам такви нови влакненца еден куп.
Може да ми кажеш подетално ? За што е ? Бидејќи пола коса ми е останата , да не ми отиде и таа што ми остана...
Мајка ми после подолг престој во болница и еден куп лекови, буквално остана без коса. Нарача шампон од којнско опавче од Фејсбук од некоја страна. Косата и се обнови, и порасна нова, и мнооогу виткана како Афро фризура има сега, не може да се исчешла.
Мислев на такви состојки како силикони, парабени, сулфати и куп други што се штетни мене стварно не ми одговараат после некое време ужас ми е косата. Така е ,се сложувам со тебе но од две зла го бирам помалото нема нешто што не е хемија
Не е од коњско опавче, туку намената му е за перење на гриви и опашки кај коњи. Јас го користам Mane 'n Tale. Премногу сум задоволна. Имам нови бебешки влакна и плус убаво чисти. Неговата првичната намена, била токму за гривите на коњите. Има доста богат состав, во поголеми концентрации и како таков нашол примена и кај луѓето. Само не се препорачува за фарбани коси, бидејќи ја избледува бојата. BTW, Џенифер Анистон го користи, а нејзината коса е прекрасна.