Јас немам проблем со опаѓање на косата али повремено си пијам витамини за коса, нокти... и ќе се надополнам за Mivolis испив цело паковање и да расти косата имам нови влакна т.н бебешки, а ги зедов онака ајде да ги пробам, не се надевав некако многу ефтини ми беа
Јас ги земав по препорака од девојче што ги има користено, а видов и многу позитивни рецензии за нив.
Мене многу ми помогна КОЛАГЕНОВ Ефикасен е ммогу за раст на коса, против опаѓање, густина на коса. И ноктите ми се цврсти и долги. Сум ги користела и двата, топла препорака. Покрај тоа, внес на цинк и д витамин
Афродита шампон од лук и масирање на скалп со кокосово масло. За жал тој шампон веќе не ми одговара, ми ствара првут.
Дали некој го пробал шампонов и дали навистина косата расте "ко луда"? Итно ми треба нешто ПРОВЕРЕНО за забрзан раст на косата, не е битна цената.
Јас ги имам испробано скоро сите вакви шампони и можам да кажам дека за мене беше фрлање пари. Освен тоа си направив првут на косата и сега се мачам да ја оправам. Ако сакате побрзо да ви расте тогаш не ја фарбајте. Не може да очекува некоја плавуша дека ќе и порасне косата ако се фарба секој месец. Фарбата ја гори косата. Знам зашто и јас сум се фарбала. Сега косата си ја офарбав во природната боја и долг период ми е веќе ваква. И да, можам да се пофалам дека ми е многу порасната и сите тоа го приметуваат. Не и ставајте свашта на косата. Повеќе ќе си ја уништите така.
За шампон не знам, но прскање и масирање на скалп со вода од рузмарин докажано помага за раст на коса. Јас планирам да почнам да ставам, па ќе споделам резултати. Инаку околу 4 месеци користев кокосово масло два пати во недела, косата бааги ми порасна.
@Guns N` Roses, @FridaodaMk Читам дека и вие ги пиете капсулите за коса од Mivolis, сакам да ве прашам колку месеци треба да се пијат? Јас ги пијам околу еден месец, и засега не гледам некоја драстична разлика. Да напоменам, не ми паѓа косата, ама сакам да ми се згусне, бидејќи порано многу ми се изретчи, а пробав се и сешто, ги зедов овие капсули бидејќи и јас читав позитивни рецензии и си реков ќе пробам, не губам ништо, а и цената им е океј, и што е најважно не ми влијаат на апетитот, бидејќи и онака си имам апетит за машала
И јас немам проблем со опаѓање али повремено си пијам иначе за ефект секогаш без разлика дали се на mivolis или други треба 3 месеци, сега јас ги зедов на solgar веќе 2 месец ги пијам не знам дали е од нив ама косата не ми се мрси како порано, побрзо ми расти, али цената им е многу поголема од mivolis
Знаеш дека и јас осеќам разлика во мрсењето на косата Пред да ги почнам витаминиве, ми се мрсеше на нецели два дена, сега веќе не, како и да е, ќе ги пијам три месеци, па ќе видам дали ќе има резултат во згуснувањето. Фала ти
Не очекувај за еден месец драстична промена, затоа што тоа не е можно. Јас забележав дека од нив почна да ми никнува нова коса и ептен бев изненадена затоа што не очекував дека ќе има некој ефект за толку кратко време. Можеби кај тебе не се работи за дефицит на витамини, можеби во друго е проблемот. Сепак нема штета да ги пиеш подолго време, па ќе видиш дали имаат ефект.
Сакам да побарам помош од вас како да излезам на крај со мама Еднаш имав пораснато коса и жената ме натера да се ишишам и јас ја послушав. Ептен се каев за тоа. Сега успеав пак да ја пораснам и никако не и се свиѓам. Не знам како да и објаснам дека јас не сум нејзина куклучка и секој си има различен вкус. Исто ми се случи и кога ослабев имам пишувано во друга тема за тоа. Не могуу вишее Уште згора на се и сака и тренерки да носам. Јас не можам да се замислам во тренерки. Не сум спортски човек како неа и она не може тоа да го разбере. Обожавам да се дотерувам. А не сум ни малечка да ме облака она како сака.. 24 имам. Има некој проблем што родителите му се мешаат?