Merz tableti se na osnova na vit B sto mozat dopolnitelno da otvorat apetit i da te zdebelat kako neli B kompleks vitaminite, zatoa mene vo Zegin mi predlozija drug tip na vitamini koj se so sosem poinakov i podobar sostav na vitamini i definitivno mene premnogu mi pomognaa. Jas gi zemav glavno radi noktite ali mislam deka na kosata dosega imase najmnogu efekt i site me primetuvaat kolku mnogu mi e porasnata za kratko vreme. Ovie se vitaminite, od srce gi preporacuvam.
Сосема се согласувам, предобри се Јас сакам само да ви ги пофалам Hair infusion и шампонот за раст на косата од Rossen, вредат за сите пари!
И јас на солгар веќе со месеци ги користам, со пауза, и колаген на Димас, премногу ми згусна и ми порасна. После 2 бемености, 3 години доење вкупно, прамени (па одвај ја покривав со кна на лаш, со фарба, оксидираше, зошто ја искинав од бланшот одма, плус без сјај) и ја ишишав, можам да кажам ми се врати во супер состојба ко некад.
Старо е мислењево но да си прашам. Ги пиеше витамините? Јас денес ги барав во citymall но ги немаше за жал
Дали некој може да ми препорача некои витамини за побрз раст што стварно се ефикасни. И дали ги има во аптека
Solgar( hair, skin,nails) околу 800 ден во Зегин, Jamison(hair, skin, nails) мислам 600-700 ден во Еурофарм и дражеите на Merz 700-800ден ги има во сите аптеки и во дм Исто можиш да направиш комбинација на Solgar hair, skin... со на Solgar Biotin миалам дека ќе имаш добар ефект
Мене најбрзо ми порасна од шампонот Bioxsine и од пиење пиво да будемо реални затоа што е преполно со витамин Б. Ама дека веќе не пијам алкохол, си пијам безалкохолно пиво и решен проблем. Поефикасно од било кои таблети, испробано.
Legit. Кога спомна витамин Б ми текна дека Solgar витамините за коса ги комбинирав со Б-комплекс исто од Solgar. Косата навистина брзо растеше, приметив по прамените зашто доста брзо стасаа за корекција, ептен имав израсток. Е сега да, пиво си е пиво, секогаш.
Кое пиво е безалкохолно? Првпат слушам јас за ова. Иначе вчера се ишишав јас и денес одма чаре барам.