Ти благодарам за одговорот. Ме зачуди дека редовно поминувам во дм ама изгледа не сум загледала подетално. Ќе проверам на следно пазарење и ќе го пробам, штом сте повеќе задоволни значи го бива.
Јас за тоа го земав дека го фалат само јас го земав и шампонот за поголем ефект, денеска уште четврт пат ми е кога ставам ќе чекам да видам два месеци па ќе пишам дали имат резултат кај мене.
Дали некој ја има пробано таа ајувердска мешавина, ваљда правилно ја напишав Доста ја читам по интернет како чуда прави на косата. Некако и сложено ми се гледа што се треба ама може на некој ќе му помогне. Кај мене е миење, маска, сушење и ставање крема за коса. Со текот на годините, веќе не ми се масти како претходно, 2 до 3 пати максимум ја мијам. Претходно беше хаос, некогаш и секој ден ја миев.
Здраво девојки имам проблем со косата, почетокот на септември сакав малку да ја осветлам косата со плави прамења но за жал косата само ми ја изгореа.. после четири дена бланшот ми пожолте а косата ми беше сува прегорена катастрофа неможев да се погледнам во огледало..Од што неможев да гледам каква сум пожолтена фанав се офарбав во црна.. е сега се немам фарбано од тогаш и косата ми е како темно кафена а некаде по светла пред два дена и ја скратив и сега ми треба совет како можам по брзо да ја оздравам? Каков шампон да користам или капки и како да ми порасне по брзо?
Јас имам приметено дека ми расте побрзо од рицинусово само. За друго користи си нормално шампони, балсами, маски, негувај ја и кад тад ќе ти порасне. За шампони јас дриблам меѓу бебешки и литарски, а балсами и маски, све од гарниер. Но секако, секоја коса е различна и сама треба да видиш што на тебе најмногу ти одговара. За краевите ако ти се расцветани, обавезно ножица.
Мислам дека во некој дуќан околу Бит пазар имало вакво масло, ко да беше дуќанот за вакви продукти за коса. Лично не сум била па не знам како се вика местово, ама еве ако некоја знае нека каже детали.
дали некој ги има користено производите на мелем лек? Добив препорака од мојот фризер демек стварно биле добри..