1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како побрзо да ми расте косата?

Дискусија во 'Коса' започната од skorpija1992, 23 декември 2009.

1. Dune

Dune Активен член

Се зачлени на:
    15 септември 2024
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    107
    Ти благодарам за одговорот.
    Ме зачуди дека редовно поминувам во дм ама изгледа не сум загледала подетално. Ќе проверам на следно пазарење и ќе го пробам, штом сте повеќе задоволни значи го бива.

2. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    858
    Допаѓања:
    1.316
    Јас за тоа го земав дека го фалат само јас го земав и шампонот за поголем ефект, денеска уште четврт пат ми е кога ставам ќе чекам да видам два месеци па ќе пишам дали имат резултат кај мене.

3. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.491
    Допаѓања:
    10.554
    Дали некој ја има пробано таа ајувердска мешавина, ваљда правилно ја напишав :emo:
    Доста ја читам по интернет како чуда прави на косата. Некако и сложено ми се гледа што се треба ама може на некој ќе му помогне.
    Кај мене е миење, маска, сушење и ставање крема за коса.
    Со текот на годините, веќе не ми се масти како претходно, 2 до 3 пати максимум ја мијам. Претходно беше хаос, некогаш и секој ден ја миев.

4. Marija..1992

Marija..1992 Нов член

Се зачлени на:
    22 ноември 2024
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    8
    Рицинусово масло мене ми помогна многу

5. In4efinche

In4efinche Активен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2024
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    30
    Здраво девојки имам проблем со косата, почетокот на септември сакав малку да ја осветлам косата со плави прамења но за жал косата само ми ја изгореа.. после четири дена бланшот ми пожолте а косата ми беше сува прегорена катастрофа неможев да се погледнам во огледало..Од што неможев да гледам каква сум пожолтена фанав се офарбав во црна.. е сега се немам фарбано од тогаш и косата ми е како темно кафена а некаде по светла пред два дена и ја скратив и сега ми треба совет како можам по брзо да ја оздравам? Каков шампон да користам или капки и како да ми порасне по брзо?

6. Puellapulchra

Puellapulchra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2022
    Пораки:
    2.553
    Допаѓања:
    7.464
    Јас имам приметено дека ми расте побрзо од рицинусово само. За друго користи си нормално шампони, балсами, маски, негувај ја и кад тад ќе ти порасне. За шампони јас дриблам меѓу бебешки и литарски, а балсами и маски, све од гарниер. Но секако, секоја коса е различна и сама треба да видиш што на тебе најмногу ти одговара. За краевите ако ти се расцветани, обавезно ножица.

7. MorskaSirena

MorskaSirena Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2020
    Пораки:
    866
    Допаѓања:
    2.035
    Дали некој знае каде и дали го има ова уље кај нас? Screenshot_20241215_141551_Samsung Internet.jpg

8. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.903
    Допаѓања:
    81.171
    Мислам дека во некој дуќан околу Бит пазар имало вакво масло, ко да беше дуќанот за вакви продукти за коса. Лично не сум била па не знам како се вика местово, ама еве ако некоја знае нека каже детали.

На MorskaSirena му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Sielo❤️

Sielo❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2022
    Пораки:
    768
    Допаѓања:
    2.852
    Screenshot_20241218_170650_Gallery.jpg
    дали некој ги има користено производите на мелем лек?
    Добив препорака од мојот фризер демек стварно биле добри..