За во Скопје не знам не сум го побарала дали го има, ма да не знам ни во Србија во која продавница е купено. Во Скопје имам прочитано по нетов дека имало некоја продавница во чаршија карши ќебапчилница турист таму имало брахми амла уље а дали е истото или друга фирма не знам
Ми мириса на шампон од коприва ..или некој парфем. Јас вакво пакување добив и баш барав на тик ток и тоа го најдов И во коментари дека ова не е масло туку зелена вода... И сега јас не знам дали воопшто да го ставам на мојата коса. Изгледа оваа е оригиналното пакување.
Здраво. Од коса 90цм здрава права природна останав без коса од кога се исфарбав пред 4 месеци(плава). Користам секакви препарати и ништо веќе не ми помага косата ми е скоро до рамена. Давајте совети искуства пошто се оболев, како да ја заштитам малце од малце да не се кини да почни да расти
@Hrita да го пробаш овој лосион. Ефикасен е доста, и многу го фалат. Мене покрај рицинусово масло и тој многу ми помогна. Ќе видиш резултати. Јас забележав многу нови влакна, и тоа само по два пати користење.
Масирај го скалпот со масла, можеш да го пробаш ова од Оливал со рузмарин и каранфилче. Го има во ДМ маркет. Заштитувај ги и врвовите со некои масла после фенирање, но генерално најмногу помага масажа на скалпот за да се поттикне циркулација. Тоа најмногу помага за побрз раст на косата.
Рицинусово. Го користам пред секое миење. Ставам на скалпот, а по должината кокосово. Препорака и за двете масла од мене.
zdravo gledam na socijalnite mrezi dosta go falat Minoxidil sprejot mi treba za rast na novi vlakna bidekji kosata dosta mi e retka kade mozam da go kupam originalot da ne znaete ili nesto drugo sto bi mozela da koristam? Citav ruzmarinovo maslo ja pravi kosata potemna taka da taa opcija i ne mi e bas po volja i brzo mi se mrsi