И да покажам резултати од секојдневно користење на Керастас Генесис шампон и серум за скалп, со оглед на тоа дека сите имаат страшна проблематика со тврда вода во Германија и опаѓање на коса, со ставен филтер на туш и комбинација на двата продукти Јас имав тука лево отворена дупка без коса, сега сум со бебешки влакна и полека тука се пополнува
Јас па од галенска аптека купив спреј со чили и ми помогна против опаѓање на косата а многу ми паѓаше гледам и ми ја згусна. Само што проблемот е што секој ден треба да се користи некад стварно ме мрзи.
Па во обично шишенце е они го прават не пишува ништо на него само во аптеката ќе кажеш спреј против опаѓање.
Немаше некоја посебна тема па тука да прашам, некој искуство со Hygge Wellness studio, корејски спа на коса, масажа?
Што да земам за побрзо растење на коса? Многу почна да паѓа одкако почнав да се бланширам, фарбам, од убава густа коса сега ми е ретка..
Kosata mi e mnogu retka tenko vlaknoto se potenka i potenka mi doajga ve molam nesto sto ke mi pomogni..ispitano se e vo red..imam 20 god
Nova sum vo forumot,imav strasno opaganje na kosata pocnav da varam caj od ruzmarin doma i ja mijam ednas nedelno bez plaknenje,koga ke ja istusiram plaknam so voda i go turvam cajot i susam so fen,dali bi imalo nekakof efekt ?
Смени шампон на по природна база и користи ги шампонот и лосионот од https://tesoridimare.mk/proizvod/olival-sampon-piskavica/. Ги имаш во ДМ. Исто ако сакаш набави си капки од рузмарин и тревки на природна база, доста се проадваат по инста, јас порано ги користев на аурора. Мене тоа ми помогна, имам пишувано наназад баш во темава. Сега немам веќе никаков проблем, само ја одржувам. Исто и за тебе @Aneanee Рузмаринот како сама билка е многу силен, најчесто се комбинира со други тревки/билки. Можеби ќе имаш ефект, но не премногу.
Mene me plasi da ne nastetam nesto plus so stavanjeto,toa me plasi najmnogu,a vo megjuvreme pijam od solgar za kosa koza i nokti
Баш напротив. Отфрли јаки шампони смени на по природна база и користи капки ќе видиш резултат за брзо.
Sampon koristam neizmenicno,afrodita od beli luk,pa sega afrodita od crven kromid i krajno go koristam crveniot na aroma od zdrave za prptiv prvut i protiv opajganje od kanin sovet dali e okej ?
Океј е не се секирај, бидејќи и ако користиш долго време еден ист шампон ќе престане да делува, исто и јас на секое истрошување на еден шампон наредниот пат не купувам ист.