Многу се добри. Од една ампула има ефект уште веднаш. И поретко да ја гориш, да користиш заштита против топлина.. шишање на 3м.
Здраво сакам да прашам дали капките и шампонот се соодветни за 16 год. и колку што успеав да прочитам и разберам по форумов, шампонот не е за постојана употреба или грешам?
Мислам дека во ред се за таа возраст и шампонот и тоникот. А инаку супер е шампонот, само има SLS и е со посилна измивачка моќ, па не би било лошо да се користи преку едно-две миења ако се користи самостојно. Или во комбинација со друг шампон, па еднаш да се шампонира косата со него, а второто шампонирање да биде со поблаг шампон. Пробајте, па види која комбинација најмногу ќе одговара во случајов.
не знам за возраста ама би требало да се соодветни штом се продаваат по продавници, ако имаше некои предупредувања веројатно ќе одеа на рецепт и ќе се продаваа во аптеки.. Инаку јас ги користев двете заедно и серумот и шампонот со месеци и не видов никаква промена и подобрување ни во опаѓање нити па за растење на косата, мислам дека се само маркетинг.. згора на се прегрозно ми мирисаа двете се осеќав ко да сум некапена
Јас мн ја оштетив косата, од црна плава и обратно како и секогаш, сега сакам Редо Гамис да си ги порачам, пошто од искуство на најдобра другарка се предобри, на 3тото пакување, ноктите и косата и пораснаа со ненормална брзина, плус лицето и се среди. Ако некој има во план за нив нека не се разочарува првиот и вториот месец, од 3тиот има огромна разлика