Имаат, сепак се хормони. Во некои земји во шампонот ставале чист естроген за да го поттикне растот и делува на густината на косата. Но приметиле дека по долготрајна употреба на мали деца почнале да им растат гради Затоа деца несмеат да го употребуваат. А ни за мажи не е препорачливо на своја рака да играат со естрогенот. Инаку тој навлегува во скалпот но многу мал дел во организмот. Башка за женски не е опасен, сепак е тоа женски хормон. И да ми пораснат градиве не би ми дошло лошо
Хајди арно е ако пораснат градите, да не порасне нешто друго? А колку пари се тие апчиња, јас бидејќи не сум пиела никогаш и незнам колку пари се?
Ух и гради и коса, две муви со еден удар...........ама дан почнат и влакна да растат кај што не треба! хихихих
Јас сум чула дека од грозјето лозата кпролетта кога капи од дрвото масло од тоа да зберес и кога ќе ја миес главата да го ставес и да га измиес....Јас од мала така правев а сега имам долга коса
Jas kupiv tableti so pivksi kvasec, vo pakuvanjeto ima 400, i pisuva da se pijat 2 pati na den po 5 tableti..znaci 10 na den.... hmm no ne znam da ne e mnogu...????
и јас едно време почнав да пијам таблети од пивски квасец и мислам дека не се многу јаки,па така да нема за што да се секираш а,да,јас да ти кажам право имаше и денови кога заборавав колку сум испила хххх и се случуваше дупло да испијам,па еве ништо не ми е,здрава жива сум
По 5 таблети 2 пати на ден ???? многу е уствари зависи колку милиграмски се моите се од по 500 mg ( големина колку витаминот Ц) и ги пијам 3 пати по 1 во денот ако се од по 100 мг твоите пиј ги така ако не има ризик да добиеш хипервитаминоза
виии не се добива така лесно хипервитаминоза а и најчесто вишокот се евакуира надвор од телото преку урината,а и овие стварно се слаби,кај мене позади пишува доза на витамини во 15 таблети и ептен се слаби,нема шанси хипервитаминоза од нив
Тогаш ќе почнам 3 пати по 2 да пијам наместо по едно па ќе видам какви резултати ќе има ионака 300 глупости на косата и ставам рицинусово бадемово чичково масло јајце мед јогурт и да има резултати ќе незнам што ми помогнало
хаха ќути и јас се скренувам со косава го дрогирам шампонот со се што ке прочитам,а на главава што се неам стаено...аххх таа долга коса ке ме полуди мене хх
Јас пак уште тоа со ампулите го немам пробано во шампон да ги ставам и читам тука пишале по 3 ставаат јас си викам 9 ќе ставам за подобар ефект е стварно не сум салам да не сум и во влакната на косава арно што незнае да збори па си трпи
хехех а јас во шампонот стаив 5 амп вит.б1 5-вит.б6 и 5-вит.б12,ад капки,пантенол,издробив таблети витамин ц и што ми беа останати мерц таблети дека не ги пијам више и нив ги издробив
OMG колку пари се ампулите ,АД капките и пантенолот??? уште тоа го немам направено ама ќе пукнам ако не пробам
пантенолот е помалку од 100 денари,нез точно колку беше...ад капките околку 90 денари,а ампулите 10денари една или така нешто,нез баш дека се наеднаш купив...
Ne znam kolku miligramski se, a ne mi e do mene momentalno pakuvanjeto da vidam, a se so golemina na b6 tabletka,mozebi Za maaalce pogolemi. no na pakuvanjeto pisuva, dnevna doza preporacana e 2 pati na den po 5 tableti.... i jas se cudam nekako mn se..ama ne znam.. ne znam dali nekoja koristela od istive jas sho gi pijam? od geoprom bierhefe se vikaat, germanski pisuva, i vnatre ima 400. i by the way, tie sho ste koristele tableti pivksi kvasec, posle kolku vreme ima efekti i dali ste piele samo edna doza, ili pak postojanno sekoj mesec...? (posto ako gi pijam jas vaka po 10 na den mi doagja 40 dena , znaci nekade mesec i pol da gi koristam,) a rezultatite dobri se...?