јас користам шампон брезов и витамин Б6 во шампонот ставам треба ли уште нешто зашо со ова се капам веќе месец и нмогу малку има резултати
Почекај користи го подолг временски период, сигурно ќе има резултати, и можеш дополнително да си пиеш апчиња б-6, бекомплекс, ц витамин, се си има свој удел, ама сепак треба и време, позз
Па, таблетите обично се користат и за потикнување на аптетитот, ама...различно реагираат во различен организам. Така да, можно е. Инаку за ова со шампонот, ампулите и маслото, јас едно време си ја третирав косата со сето тоа, ама не забележав никакви промени, освен првут, што дотогаш немав и престанав. А напротив на сестра ми и порасна косата и тоа баајѓи.
Доколку сакате да имате долга и цврста коса, внесувајте намирници богати со омега 3 масните киселини, како што се лососот и оревите. Тие ја зголемуваат цврстината на косата и го забрзуваат нејзиниот раст. Може да си купите и апчиња со омега 3 масните киселини
АД колку што знам јас не се користат за коса....маслени или водени ставате?? јас маслени си ставам на нокти навечер, супер се!
За побрзо да ви расте косата мијте ја со чај од коприва(два пати неделно) и мачкајте ја со маслиново уље(исто два пати неделно пред миење намачкајте ја по целата должина и да отстои така 30 мин и после измијте ја) на природен начин а со ефект.